foto

James Stephens

  • nar. 18.5.1951 (68 let)
    Mount Kisco, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Únos
1997 Proti mužům zákona
1994 MacShayne: Kdo se směje naposled (TV film)
Perry Mason: Případ osudného životního stylu (TV film)
Útěk do Mexika
1990 Follow Your Heart (TV film)
1989 Caddie Woodlawnová
1988 Pancho Barnes (TV film)
1987 Případy otce Dowlinga (TV film)
1986 Texas (TV film)
1982 Mysterious Two (TV film)
1981 První říjnové pondělí
1980 Tourist (TV film)
1979 Death of Ocean View Park, The (TV film)
1978 True Grit (TV film)

TV seriály

1998 Věřte nevěřte (TV seriál)
Letadlo / Zbraň / Portrét / Propustka / Volající (S02E01)
1997 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Smečka (S01E06)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
1989 Případy otce Dowlinga (TV seriál)
1988 Jump Street 21 (TV seriál)
I'm Okay, You Need Work (S02E15)
1987 Rytíři z Houstonu (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
1985 Měsíční svit (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
Záhadná smrt knížete Děsu (S01E08)
1983 Hotel (TV seriál)
1982 St. Elsewhere (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
1980 M*A*S*H (TV seriál)
Morální vítězství (S08E19)
1979 Eischied (TV seriál)
The Littlest Hobo (TV seriál)
1978 The Paper Chase (TV seriál)
1976 How the West Was Won (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

1978 The Paper Chase (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace