foto

Lolita Chakrabarti

  • nar. 1.6.1969 (51 let)
    Kingston upon Hull, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 To Provide All People (TV film)
Vše je pravdivé
2011 Nezvaní hosté
2007 Forgiven (TV film)
2006 Venuše
2004 Amnesia (TV film)
2001 Díra
1992 Mužský rod (TV film)

TV seriály

2019 Criminal: Velká Británie (TV seriál)
Edgar (S01E01)
Riviéra (TV seriál)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
další epizody (5)
2018 Defending the Guilty (TV seriál)
Delicious (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
2017 Born to Kill (TV seriál)
2016 Beowulf: Návrat do Shieldlandu (TV seriál)
2015 Jekyll a Hyde (TV seriál)
Srdce Lorda Trashe (E10)
The Harbinger (E01)
Prázdné místo (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
My Mad Fat Diary (TV seriál)
Voodoo (S03E03)
Rewind (S03E02)
Who Is Stan Ford? (S03E01)
2014 The Smoke (TV seriál)
2011 Smrt v ráji (TV seriál)
Vera (TV seriál)
Telling Tales (S01E02)
2010 Podfukáři (TV seriál)
Tiger Troubles (S06E03)
2007 Outnumbered (TV seriál)
Komparz (TV seriál)
Komparz - speciální vydání 2007 (S02E07)
Mrtvé probouzeti (TV seriál)
Double Bind: Part 1 (S06E09)
2004 Bodies (TV seriál)
2003 Poslední detektiv (TV seriál)
William and Mary (TV seriál)
Čtyřicítka na krku (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Always and Everyone (TV seriál)
Holby City (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1992 Between the Lines (TV seriál)
1990 Medics (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

1977 Unorganized Manager: Part One: Damnation, The

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky