foto

Ravi

  • nar. 15.2.1993 (27 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 기적

TV seriály

2013 Wangkwoneul sseuryeoneunja, keumugyeruel kyeondyeora - sangsokjadeul (TV seriál)

Dokumentární

2015 2015 드림 콘서트

Hudební videoklipy

2019 (hudební videoklip)
녹는점 (hudební videoklip)
턱시도 (hudební videoklip)
2018 Nirvana (hudební videoklip)
2017 폭탄 (hudební videoklip)
2015 Dream (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2019 Peulleieo (TV pořad)
2018 놀라운 토요일 (TV pořad)
진짜사나이 300 (TV pořad)
2016 Video seuta (TV pořad)
2015 Syomi deo meoni sijeun 4 (TV pořad)
2014 어송포유 3 (TV pořad)
2013 After School Club (TV pořad)
어송포유 (TV pořad)
2012 Hideun singeo (TV pořad)
2010 Reonning maen (TV pořad)
2009 유희열의 스케치북 (TV pořad)
출발 드림팀 (TV pořad)

Skladatelská filmografie

Hudební videoklipy

2019 (hudební videoklip)
녹는점 (hudební videoklip)
턱시도 (hudební videoklip)
2018 Nirvana (hudební videoklip)
2017 폭탄 (hudební videoklip)
2015 Dream (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky