foto

Cory Tucker

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Neighborhood Watch (TV film)
The Hurt
2015 Pure Love
2012 Portion
2010 Grind, The
2001 Pearl Harbor
2000 Sedmdesátá léta (TV film)

TV seriály

2019 The Morning Show (TV seriál)
Dokud tu jsem, nikdo ti neublíží (S01E05)
The Orville (TV seriál)
All The World Is Birthday Cake (S02E05)
2018 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Love Thy Neighbor (S16E02)
2015 Sběratelé kostí (TV seriál)
Mrtvý v dole (S10E13)
2013 #TheAssignment (TV seriál)
Drsný šerif (TV seriál)
Je těžké zemřít se ctí (S02E12)
Vegas (TV seriál)
Sons of Nevada (E21)
Unfinished Business (E20)
Past Lives (E19)
2012 Drsná Harry (TV seriál)
Gorila k adopci (S02E11)
Private Practice (TV seriál)
You Break My Heart (S05E15)
2011 Policajti z L. A. (TV seriál)
Punching Water (S03E02)
2010 Private Practice (TV seriál)
'Til Death Do Us Part (S03E15)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Pilot (S01E01)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Útok ze zálohy (S01E08)
Záchranka San Francisco (TV seriál)
That Fragile Hour (E07)
Hrdinové (TV seriál)
Prudké ochlazení (S03E20)
2008 Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
Past na myši (S02E03)
Boj o elektrárnu (S02E02)
Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Sacrifice (S04E01)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Limelight (S03E13)
2002 JAG (TV seriál)
Přísně tajné (S08E07)
1999 Providence (TV seriál)
1998 Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)

Dokumentární

2011 Žraloci zabijáci: Útoky černého prosince (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky