foto

Brooklyn Sudano

  • nar. 5.1.1981 (38 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 S tímto prstenem (TV film)
2013 Westside (TV film)
2012 Five Hours South
2010 Five Star Day
Hříšníci a svatí
Turn the Beat Around (TV film)
2009 Limelight (TV film)
Revolution (TV film)
2008 Sám v temnotě 2
2007 Chata smrti
2006 Rain

TV seriály

2017 Posedlý pomstou (TV seriál)
I Surrender (S01E10)
Gone (S01E09)
Leah (S01E08)
další epizody (8)
2016 11.22.63 (TV seriál)
The Rabbit Hole (E01)
Hráči (TV seriál)
Vosí hnízdo (S02E04)
Tvář týmu (S02E01)
2011 Friends with Benefits (TV seriál)
Psychologie mezi řádky (TV seriál)
Tělo jako důkaz (TV seriál)
2010 $#*! My Dad Says (TV seriál)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)
Podstata strachu (TV seriál)
2007 Kriminálka New York (TV seriál)
Skleněné srdce (S03E16)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
2005 Cuts (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2001 My Wife and Kids (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace