foto

Mark Pinkosh

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Zpátky do školy
2004 50x a stále poprvé
1999 Muž na Měsíci
1980 Waikiki (TV film)

TV seriály

2005 Hot Properties (TV seriál)
Alias (TV seriál)
Sirotek (S04E12)
2003 I'm with Her (TV seriál)
2002 In-Laws (TV seriál)
1990 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Pozdní lítost (S03E15)
1985 Magnum (TV seriál)
Honba za pokladem (S06E09)
1983 Magnum (TV seriál)
Pohled (S04E09)
1977 Eight Is Enough (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
1975 The Jeffersons (TV seriál)
1974 The Rockford Files (TV seriál)
1972 The Brian Keith Show (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2018 Foreign

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Foreign

Producentská filmografie

Filmy

2018 Foreign

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky