foto

Vita Karimova

  • nar. 25.3.1985 (35 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Reklama
2011 Generation P

TV seriály

2019 SSSR (TV seriál)
2018 Duet po pravu (TV seriál)
Kop (TV seriál)
2017 Bělovodě. Tajna zatěrjannoj strany (TV seriál)
Ivanovy-Ivanovy (TV seriál)
2016 Suďba naprokat (TV seriál)
Trassa smerti (TV seriál)
2015 Poslednij ment (TV seriál)
2014 Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Ubijstvo po vysšemu razrjadu (S07E18)
Pjatnickij (TV seriál)
Kozyrnoj tuz (S04E31)
2012 Věrnoje sredstvo (TV seriál)
2011 Molodožjony (TV seriál)
Zajcev+1 (TV seriál)
2006 Dětěktivy (TV seriál)
2004 Advokat (TV seriál)
Kulagin i partňory (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky