foto

Alexandr Kim

  • nar. 19.1.1982 (38 let)
    Nalchik, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Džafaron
Legenda o Kolovratovi
2016 Superplochije
2015 Ijerej-San. Ispoveď samuraja

TV seriály

2018 Kop (TV seriál)
2017 Zolotaja Orda (TV seriál)
Zorge (TV seriál)
Četvjortaja smena (TV seriál)
2016 Kuba (TV seriál)
Otěl Eleon (TV seriál)
2015 Orden (TV seriál)
Pensilvanija (TV seriál)
2014 Běspokojnyj učastok (TV seriál)
Pjatnickij (TV seriál)
Otkrytaja dver (S04E19)
2010 Realnyje pacany (TV seriál)
2002 Brigada (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky