foto

Alessandro Heffler

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2018 La mossa del cavallo - C'era una volta Vigata (TV film)
Libero Grassi (TV film)
2014 Una storia sbagliata

TV seriály

2019 Il Silenzio dell'Acqua (TV seriál)
Non mentire (TV seriál)
2016 Solo (TV seriál)
2013 Il clan dei camorristi (TV seriál)
2012 Mladý Montalbano (TV seriál)
2009 Palermo (TV seriál)
2005 Provaci ancora prof! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky