foto

Holly Dale

  • nar. 23.12.1953 (64 let)
    Toronto, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2007 Spi, holčičko, spi (TV film)
2006 Rozhřešení (TV film)
1996 Dangerous Offender: The Marlene Moore Story (TV film)
1995 Blood & Donuts

TV seriály

2018 Take Two (TV seriál)
The Smoking Gun (E02)
Timeless (TV seriál)
The Kennedy Curse (S02E05)
Akta X (TV seriál)
Nothing Lasts Forever (S11E09)
2017 Law & Order: True Crime (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
Epizoda 3 (S01E03)
Mary Kills People (TV seriál)
Morning Glory (S01E06)
The Judas Cradle (S01E05)
Raised by Wolves (S01E04)
další epizody (6)
Posedlý pomstou (TV seriál)
I Surrender (S01E10)
S.W.A.T. (TV seriál)
Miracle (S01E08)
Bull (TV seriál)
Teacher's Pet (S01E11)
Chicago P.D. (TV seriál)
Favor, Affection, Malice or Ill-Will (S04E15)
Království (TV seriál)
All It Cost Her... (S04E16)
Chicago Fire (TV seriál)
Babies and Fools (S05E17)
2016 Mlčeti zlato (TV seriál)
Into the Black (E06)
The Family (TV seriál)
Timeless (TV seriál)
Stranded (S01E07)
Chicago Med (TV seriál)
Guilty (S01E12)
Quantico (TV seriál)
Right (S01E21)
Všemocný (TV seriál)
Ahoj, jsem Rebecca (E20)
Chicago P.D. (TV seriál)
Now I'm God (S03E10)
2015 Chicago P.D. (TV seriál)
Disco Bob (S02E12)
Království (TV seriál)
Vyjímečné kroky (S03E03)
Tři královny, dvě tygřice (S03E01)
Chicago Fire (TV seriál)
2112 (S04E06)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Rukojmí (S05E16)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Nový status (S12E18)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Granting Immunity (S16E19)
2014 Extant (TV seriál)
Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
A Hen in the Wolf House (S02E05)
Království (TV seriál)
Korunovace (S02E03)
Královská krev (S01E12)
Pod kupolí (TV seriál)
Zjevení (S02E04)
Chicago Fire (TV seriál)
Santa Bites (S03E10)
Keep Your Mouth Shut (S02E15)
Castle na zabití (TV seriál)
Ve vyšším zájmu (S06E19)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Betrayal's Climax (S15E13)
2013 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
The Bridge (S01E10)
Království (TV seriál)
Políbená (S01E03)
Takoví normální Američané (TV seriál)
Comint (S01E05)
Castle na zabití (TV seriál)
Lovci pokladů (S06E06)
Důležití lidé (S05E10)
Dexter (TV seriál)
Už tam budem? (S08E08)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Alibi (S11E08)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Girl Dishonored (S14E20)
2012 Firma (TV seriál)
Falling Skies (TV seriál)
Molon Labe (S02E07)
Grimm (TV seriál)
La Llorona (S02E09)
Leave It to Beavers (S01E19)
Dexter (TV seriál)
Chemie (S07E07)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Child's Welfare (S13E16)
2011 Falling Skies (TV seriál)
Mutiny (S01E09)
Grimm (TV seriál)
Let Your Hair Down (S01E07)
Castle na zabití (TV seriál)
Hlavní je hlava (S04E03)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Delinquent (S12E23)
2010 The Bridge (TV seriál)
Flashpoint (TV seriál)
Whatever It Takes (S03E04)
Severed Ties (S03E02)
2009 Být Erikou (TV seriál)
Flashpoint (TV seriál)
Just a Man (S02E12)
Perfect Storm (S02E07)
Odložené případy (TV seriál)
Debatní kroužek (S07E09)
Jurisprudence (S07E03)
Nejnovější zprávy (S06E13)
2008 Flashpoint (TV seriál)
Attention Shoppers (S01E06)
Who's George? (S01E05)
Hranice (TV seriál)
Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
Na doživotí (TV seriál)
Tajemství auta z vrakoviště (S02E05)
Hrdinové (TV seriál)
Zatmění 2/2 (S03E11)
Odložené případy (TV seriál)
Bruslařka (S06E04)
Cesta (S05E15)
2007 Durham County (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Šílená po klucích (S05E09)
Spřízněni zlodějnou (S05E05)
Vyjížďka (S05E03)
další epizody (4)
2006 Angelin tým (TV seriál)
Krevní pouta (TV seriál)
Kyle XY (TV seriál)
2005 Wildfire (TV seriál)
2004 Collector, The (TV seriál)
Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Domov (S01E08)
2003 Pohřešovaní (TV seriál)
2002 Bliss (TV seriál)
Jeremiah (TV seriál)
Mrtvá zóna (TV seriál)
Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
2001 Doc (TV seriál)
Pro dobrou věc (TV seriál)
Tracker (TV seriál)
2000 Detektiv Nero Wolfe (TV seriál)
1999 Amazonka (TV seriál)
Lovci pokladů (TV seriál)
The City (TV seriál)
Twice in a Lifetime (TV seriál)
1998 First Wave (TV seriál)
1997 Dobrodružná kriminalistika (TV seriál)
1996 Traders (TV seriál)
1994 Průvodní jevy (TV seriál)

Dokumentární

1988 Calling the Shots
1981 P4W: Prison For Women

Herecká filmografie

Filmy

1977 Starship Invasions

Scenáristická filmografie

Dokumentární

1988 Calling the Shots
1981 P4W: Prison For Women

Producentská filmografie

Dokumentární

1988 Calling the Shots
1981 P4W: Prison For Women

Střihačská filmografie

Dokumentární

1981 P4W: Prison For Women

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace