Reklama

Reklama

Christopher Egan

Christopher Egan

nar. 29.06.1984 (39 let)
Sydney, New South Wales, Austrálie

Biografie

Christopher Egan nebo také zjednodušeně Chris se narodil v roce 1984 v Austálii. Než se začal věnovat herectví, studoval tanec a gymnastiku na McDonald colegge, objevil se v několika reklamách a okrajově dělal i modeling.

V roce 2003 se z rodné Austrálie přestěhoval do Los Angeles, kde se už začal naplno věnovat herecké kariéře. Mezi jeho filmové začátky patří tříletá účast v australském seriálu HOME AND AWAY v roli Nicka Smithe. V Americe se na něho brzy usmálo štěstí v podobě role Rorana/bratrance hlavního hrdiny/ v ERAGONOVI. Také si zahrál po boku Mily Jojovich v RESIDENT EVIL: ZÁNIK.

Největší Eganův dosavadní úspěch je asi účast v romantické komedii DOPISY PRO JULII, kde si zahrál spolu s Amandou Seyfried, Vanessaou Redgrave nebo Francem Nerem. Chrisova kariéra se pomalu rozjíždí, dokazuje to nejen jeho všestranost, ale i jedna z hlavních rolí v televizním seriálu THE KINGS, kde hraje Davida Shephersa.

Jenom čas ukáže, jestli se Christopher zařadí mezi další velké australké herce a herečky jako jsou např. Nicole Kidmanová, Russel Crow, Geoffrey Rush, Cate Blanchettová, Hugh Jackman nebo zesnulý Heath Ledger.

Lenka(surka) "Michelle75" Hanzelková

Ovládací panel

Fanklub

(5)

Reklama

Reklama