foto

Alexej Děvotčenko

  • nar. 14.10.1965
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz
  • zem. 5.11.2014 (49 let)
    Moskva, Rusko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Moja Babusja Fanni Kaplan
2014 Dar
2012 Poklonnica
2009 Jeden a půl pokoje
Pervyj dom. Bliže, čem kažecja...
2008 Ně dumaj pro bělych obězjan
Trudno byť Mačo
2005 Krasnoje něbo. Černyj sněg
2004 Konvoj PQ 17
2003 Poslední vlak
1999 Barák
1990 Duchov děň

TV seriály

2011 Jalta-45 (TV seriál)
2008 Kukly kolduna (TV seriál)
2006 Viking (TV seriál)
2005 Zlaté tele (TV seriál)
2004 Legenda o Tampuke (TV seriál)
Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Počerk ubijcy (S01E01)
Agent nacionalnoj bezopasnosti (TV seriál)
Familnyje dragocennosti (S05E01)
2001 Ubojnaja sila (TV seriál)
Dvojnoj Ugar (S02E02)
2000 Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
další epizody (10)
1997 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Obněsennyje vetrom (S01E26)
1993 Koň bělyj (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky