foto

Alexandr Lenin

  • nar. 16.12.1976 (42 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Stranniki těrpeňa
2017 Saljut-7
2010 Ključ Salamandry
2005 Harpastum
2003 Poslední vlak
2000 Podvigi Gerakla

TV seriály

2018 Něvskij (TV seriál)
Letalnyj ischod (S03E20)
2016 Pjať minut tišiny (TV seriál)
2015 Marafon dlja trech gracij (TV seriál)
2014 Mentovskije vojny (TV seriál)
Igra na čužom pole (S08E01)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Bez lica (S14E03)
2013 Zadanija osoboj važnosti: Operacija "Tajfun" (TV seriál)
2012 Beregovaja ochrana (TV seriál)
Chvost (TV seriál)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Korm dlja akuly (S07E06)
2007 Muškeťory Jekatěriny (TV seriál)
2004 Mangust (TV seriál)
Kvartirnyj vopros (S02E08)
Papina dočka (S02E01)
2003 Mangust (TV seriál)
Ostorožno, gololed! (S01E11)
Čužaja vojna (S01E10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace