foto

Mike Elias

  • nar. 13.5.1955 (64 let)
    North Hollywood, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2005 Family Guy Presents: Stewie Griffin - The Untold Story (video kompilace)
2004 Jak Felix zachránil vánoce
1995 Captiva Island
Naturally Bad
1993 No More Dirty Deals

TV seriály

2019 Griffinovi (TV seriál)
Trump Guy (S17E11)
Hefty Shades of Gray (S17E10)
2018 Griffinovi (TV seriál)
Pawtucket Pete (S17E09)
Con Heiress (S17E08)
The Griffin Winter Games (S17E07)
další epizody (11)
2017 Griffinovi (TV seriál)
Foxx In The Men House (S16E02)
A House Full of Peters (S15E20)
Dearly Deported (S15E19)
další epizody (11)
2016 Griffinovi (TV seriál)
How the Griffin Stole Christmas (S15E09)
Carter and Tricia (S15E08)
High School English (S15E07)
další epizody (16)
2015 Griffinovi (TV seriál)
A Shot in the Dark (S14E09)
Brokeback Swanson (S14E08)
Hot Pocket-Dial (S14E07)
další epizody (21)
2014 Griffinovi (TV seriál)
The 2,000-Year-Old Virgin (S13E06)
Turkey Guys (S13E05)
Brian the Closer (S13E04)
další epizody (19)
2013 Griffinovi (TV seriál)
Christmas Guy (S12E08)
Into Harmony's Way (S12E07)
Life of Brian (S12E06)
další epizody (21)
2012 Griffinovi (TV seriál)
Jesus, Mary and Joseph! (S11E08)
Friends Without Benefits (S11E07)
Lois Comes Out of Her Shell (S11E06)
další epizody (21)
2011 Griffinovi (TV seriál)
Do starého železa (S10E09)
Frajer Peter (S10E08)
Amišská lekce (S10E07)
další epizody (20)
2010 Griffinovi (TV seriál)
Cesta na Severní pól (S09E07)
Brian píše bestseller (S09E06)
Umíš mě uzemnit, Baby (S09E05)
další epizody (19)
2009 Griffinovi (TV seriál)
Business Guy (S08E09)
Dog Gone (S08E08)
Jerome Is the New Black (S08E07)
další epizody (19)
2008 Griffinovi (TV seriál)
Příběhy ze třetí (S07E06)
Nový Brian (S07E05)
Prázdniny bez Stewieho (S07E04)
další epizody (11)
2007 Griffinovi (TV seriál)
Peterova dcera (S06E07)
Padre de familia (S06E06)
Jak Lois zabila Stewieho (S06E05)
další epizody (17)
2006 Griffinovi (TV seriál)
Zamilovaná Meg (S05E08)
Ženský svět podle Petera (S05E07)
Do uší ne! (S05E06)
další epizody (20)
2005 Americký táta (TV seriál)
Francine's Flashback (S01E04)
Stan Knows Best (S01E03)
Threat Levels (S01E02)
další epizody (4)
Griffinovi (TV seriál)
Otec, syn a svatý Fonz (S04E18)
Zhubni, nebo zhyň (S04E17)
Stewie se nudí (S04E16)
další epizody (18)
1996 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
A Ranger Christmas (S05E13)
Swan Song (S05E09)
A Silent Cry (S05E08)
další epizody (11)
1995 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
Whitewater: Part 2 (S04E10)
Whitewater: Part 1 (S04E09)
Final Justice (S04E07)
další epizody (7)
1990 Swamp Thing (TV seriál)
1988 Superboy (TV seriál)
1985 Hunter (TV seriál)
Sněhurka 1/2 (S01E13)
1984 Hardcastle a McCormick (TV seriál)
Ties My Father Sold Me (S02E02)
Outlaw Champion (S02E01)
1983 A-Team (TV seriál)
The Beast from the Belly of a Boeing (S01E12)
One More Time (S01E10)
Holiday in the Hills (S01E08)
další epizody (4)
Hardcastle a McCormick (TV seriál)
Flying Down to Rio (S01E12)
The Boxer (S01E07)
The Crystal Duck (S01E04)
1981 The Greatest American Hero (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky