foto

Jake Cherry

  • nar. 15.9.1996 (22 let)

Biografie

Jake Cherry, celým jménem Jacob Cherry, je americký teenage herec z New Jersey a starší bratr herce Andrew Cherryho. Jako většina herců začínal malými rolemi v seriálech (DR. HOUSE, ZOUFALÉ MANŽELKY, MYŠLENKY ZLOČINCE...). Upozornil na sebe hlavně jako Nick, syn Bena Stillera ve film NOC V MUZEU a NOC V MUZEU 2.

Za svou krátkou, ale obsáhlou kariéru, si vysloužil už čtyři nominace v Young Artist Awards. Dvě byly za nejlepší herecký výkon mladého herce (NOC V MUZEU), jedna za nejlepší herecký výkon v reklamě a jedna za nejlepší herecký výkon v seriálu (ZOUFALÉ MANŽELKY).

Timy68

Herecká filmografie

Filmy

2014 Hits
2012 Tranzit
2011 Uzavřený případ
2010 Čarodějův učeň
2009 Noc v muzeu 2
Sexy 40
2008 Pretty/Handsome (TV film)
2006 Noc v muzeu
Zbožňuju prachy!
2004 Kat Plus One (TV film)
Miracle Run (TV film)

TV seriály

2015 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Odplata (S05E20)
2010 Hodina duchů (TV seriál)
2009 Myšlenky zločince (TV seriál)
Ďáblovo kolo (S04E22)
Dr. House (TV seriál)
Bez bolesti (S05E12)
2007 4400 (TV seriál)
Fear Itself (S04E02)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Zpátky do lesů (S03E21)
Klepy (S03E20)
Vztahy (S03E18)
další epizody (5)
2006 Sběratelé kostí (TV seriál)
Žena v autě (S01E11)
2005 Head Cases (TV seriál)
The Boondocks (TV seriál)
2004 Třetí hlídka (TV seriál)
Black and Blue (S05E12)
1996 Blue's Clues (TV seriál)

Dokumentární

2007 Making of 'Night at the Museum, The
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace