foto

Rob Desales

  • nar. 4.8.1969 (51 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2009 Green Lantern: První let
Scooby-Doo a samurajův meč
Wonder Woman
2007 Tom a Jerry: Louskáček
2006 Svátky vem kačer
Tom a Jerry: Kdo vyzraje na piráty
2005 Karatista
Scooby-Doo a kletba Kleopatry
2004 Daffy Duck for President
2003 Baby Looney Tunes: Eggs-traordinary Adventure
2002 Powerpuff Girls
2000 Scooby-Doo a invaze vetřelců
Tweetyho dobrodružný let

TV seriály

2020 Americký táta (TV seriál)
Cheek to Cheek: A Stripper's Story (S17E03)
Downtown (S17E02)
100 Years a Solid Fool (S17E01)
2019 Americký táta (TV seriál)
The Hand that Rocks the Rogu (S16E20)
Eight Fires (S16E19)
No Weddings and a Funeral (S16E18)
další epizody (29)
2018 Americký táta (TV seriál)
Mean Francine (S15E13)
OreTron Trail (S15E12)
My Purity Ball and Chain (S15E11)
další epizody (12)
2017 Americký táta (TV seriál)
Santa, Schmanta (S15E01)
West to Mexico (S14E22)
The Talented Mr. Dingleberry (S14E21)
další epizody (16)
2016 Americký táta (TV seriál)
Ninety North, Zero West (S14E07)
Bahama Mama (S14E05)
Portrait of Francine's Genitals (S14E04)
další epizody (21)
2015 Americký táta (TV seriál)
Seizures Suit Stanny (S12E15)
American Fung (S12E14)
Holy Shit, Jeff's Back (S12E13)
další epizody (5)
2014 Americký táta (TV seriál)
Dreaming of a White Porsche Christmas (S12E06)
Now and Gwen (S12E05)
Big Stan on Campus (S12E04)
další epizody (21)
2013 Americký táta (TV seriál)
Minstrel Krampus (S10E08)
Faking Bad (S10E07)
Independent Movie (S10E06)
další epizody (20)
2012 Americký táta (TV seriál)
National Treasure 4: Baby Franny: She's Doing Well - The Hole Story (S09E07)
Adventures in Hayleysitting (S09E06)
Why Can't We Be Friends? (S09E05)
další epizody (18)
2011 Americký táta (TV seriál)
Season's Beatings (S08E07)
The Scarlet Getter (S08E06)
Virtual In-Stanity (S08E05)
další epizody (18)
2010 Americký táta (TV seriál)
For Whom the Sleigh Bell Tolls (S07E08)
The People vs. Martin Sugar (S07E07)
There Will Be Bad Blood (S07E06)
další epizody (17)
2009 Americký táta (TV seriál)
Rapture's Delight (S06E09)
G-String Circus (S06E08)
My Morning Straitjacket (S06E07)
další epizody (4)
2006 Příběhy Toma a Jerryho (TV seriál)
2004 Domov pro smyšlené kamarády (TV seriál)
Seeing Red / Phone Home (S01E10)
2003 Kačer Dodgers (TV seriál)
Xiaolin Showdown (TV seriál)
2002 Welcome to Eltingville (TV seriál)
2001 Grim & Evil (TV seriál)
1998 Histeria! (TV seriál)
Powerpuff Girls (TV seriál)
1995 Darkstalkers (TV seriál)
Street Fighter: The Animated Series (TV seriál)
1994 Klíšťák (TV seriál)
1993 Mr. Bogus (TV seriál)
1990 Widget, the World Watcher (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky