foto

Duane Clark

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2008 13 (TV film)
2002 Gilda Radner: Je pro co žít (TV film)
2001 Hledač talentů (TV film)
1999 Family Tree
1998 Protektor (TV film)
1997 Soulmates
1993 Hořká sklizeň
1990 Shaking the Tree

TV seriály

2018 Magnum P.I. (TV seriál)
Death is Only Temporary (E06)
MacGyver (TV seriál)
Bravo Lead + Loyalty + Friendship (S03E02)
2017 13. okrsek (TV seriál)
Pod palbou (E12)
Osobní záležitosti (E02)
Somewhere Between (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Roulette Wheel + Wire (S02E03)
2015 Of Kings and Prophets (TV seriál)
Poslové (TV seriál)
Houstone, máme problém! (E13)
Podivná magie (E02)
Graceland (TV seriál)
Piñon Tree (S03E05)
Sense Memory (S03E03)
2014 Helix (TV seriál)
Bílá místnost (S01E05)
Protein (S01E04)
2013 Vegas (TV seriál)
Sons of Nevada (E21)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Skrytá pravda (S04E03)
Diamantové panenky (S03E18)
2012 Vegas (TV seriál)
Exposure (E08)
Agent bez minulosti (TV seriál)
Battlezone (S02E13)
Defender (S02E03)
Kriminálka New York (TV seriál)
Unspoken (S09E04)
2011 Agent bez minulosti (TV seriál)
Training Camp (S01E05)
Lockdown (S01E03)
Pilot (S01E01)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Lovci pokladů (S02E04)
Unesená (S02E02)
Pomsta (S01E21)
další epizody (4)
Kriminálka New York (TV seriál)
Crushed (S08E07)
2010 Kriminálka New York (TV seriál)
The 34th Floor (S07E01)
Na dovolenou (S06E23)
2009 Nemocnice Mercy (TV seriál)
Some of Us Have Been to the Desert (E09)
The Philanthropist (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Černá listina (S06E02)
Důvody podvodu (S05E24)
2008 Odvážný Crusoe (TV seriál)
2007 Cape Wrath (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Bílý den (S03E24)
2006 Jericho (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Uklizená mrtvola (S03E02)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Běsnění (S04E24)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Stoupat jako dým (S06E16)
2005 Médium (TV seriál)
In the Rough (S01E14)
I Married a Mind Reader (S01E11)
Kriminálka New York (TV seriál)
Dobré karty, špatné karty (S02E08)
Na vlastní oči (S01E23)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Krvavá voda (S04E02)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Psí život (S06E09)
Nutkání (S05E17)
2004 One Tree Hill (TV seriál)
Spirit in the Night (S01E17)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Piráti (S03E09)
Nezákonně (S03E05)
Ztracený syn (S03E01)
další epizody (5)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Ranní budíček (S04E15)
2003 One Tree Hill (TV seriál)
All That You Can't Leave Behind (S01E05)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Ambition (S02E13)
2002 Girls Club (TV seriál)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
Černý anděl (TV seriál)
1999 Providence (TV seriál)
1998 Hvězdná brána (TV seriál)
Tajemství (S02E09)
1997 Advokáti (TV seriál)
Total Security (TV seriál)
1992 Highlander (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace