foto

Franz Buchrieser

  • nar. 26.12.1937 (81 let)
    Štýrský Hradec, Steiermark, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Murer - Anatomie procesu
2015 Blockbuster: Das Leben ist ein Film
2014 Rise Up! And Dance
2012 Heimkehr mit Hindernissen (TV film)
Tom Sawyer a jeho kamarádi
2010 Bavorské pralinky (TV film)
Když zrno nezemře
2008 Der indische Ring (TV film)
Echte Wiener - Die Sackbauer-Saga
Zwei Weihnachtsmänner (TV film)
2007 Bouřlivá léta (TV film)
Der Ruf der Berge - Schatten der Vergangenheit (TV film)
Vše je odpuštěno
2006 Fünf-Sterne-Kerle inklusive (TV film)
Kurhotel Alpenglück (TV film)
Lilly Schönauer: Hlas srdce (TV film)
2005 Der Ruf der Berge (TV film)
2004 Hotel snů: Thajsko (TV film)
Jakobovy ženy (TV film)
Místo činu - Předměstská balada (TV film)
2002 Big Ben - Závěrečný hvizd (TV film)
Případy profesora Capellariho: Ctihodná společnost (TV film)
2001 Odejdi a vrať se (TV film)
Žofie - malá sestra Sissi (TV film)
1999 Jezero smrti (TV film)
Můj přítel Vlk (TV film)
Wanted
1998 Drei Herren
1997 Der Salzbaron - Einmal noch leben (TV film)
Hannah
Heimlichkeiten (TV film)
1996 Ein fast perfekter Seitensprung
1995 Der Salzbaron - Kaiserwetter (TV film)
Der Salzbaron - Langer Abschied (TV film)
Der Salzbaron - Letzte Walzer (TV film)
Der Salzbaron - Lippen schweigen (TV film)
Die Fernsehsaga - Eine steirische Fernsehgeschichte (TV film)
Frau will nach oben, Eine (TV film)
1994 Bauernschach (TV film)
Der Bessere gewinnt
Der Salzbaron - Fremde Welten (TV film)
Der Salzbaron - Verwirrte Gefühle (TV film)
Idealer Kandidat, Ein (TV film)
Kleine Erfrischung, Eine
Leni (TV film)
Rosen aus Jericho
1993 Barmherzige Schwestern
1991 Besuchszeit (TV film)
1990 Der Skipper
1988 Arbeitersaga: Winter 1986 – Müllomania (TV film)
Nacht des Marders, Die
1985 Abschiebung, Die (TV film)
Místo činu - Dvojí hra (TV film)
1984 Kottan ermittelt - Der Kaiser schickt Soldaten aus (TV film)
Policajt a dívka
Princip Noemovy archy
1983 Heller Wahn
Kottan ermittelt - Hausbesuche (TV film)
1982 Miras Haus (TV film)
Zweite Gesicht, Das
1981 Den Tüchtigen gehört die Welt
Lili Marleen
1979 Kassbach - Ein Porträt
Kottan ermittelt - Drohbriefe (TV film)
Sturz, Der
1978 Kottan ermittelt - Nachttankstelle (TV film)
Kottan ermittelt - Wien Mitte (TV film)
1977 Alpensaga - Der Kaiser am Lande (TV film)

TV seriály

2019 Watzmann ermittelt (TV seriál)
2011 Das Glück dieser Erde (TV seriál)
2006 Lilly Schönauer (TV seriál)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
2004 Das Traumhotel (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Utta Danella (TV seriál)
1999 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
1998 Die Neue - Eine Frau mit Kaliber (TV seriál)
Die Verbrechen des Professor Capellari (TV seriál)
Medicopter 117 (TV seriál)
1997 Ein idealer Kandidat (TV seriál)
1996 Stockinger (TV seriál)
1995 Lieben wie gedruckt (TV seriál)
Zwei zum Verlieben (TV seriál)
1994 Der Salzbaron (TV seriál)
Komisař Rex (TV seriál)
Lepší dům (S01E08)
1993 Mir san die Brandls! (TV seriál)
1992 Kaisermühlen Blues (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1987 Eurocops (TV seriál)
1985 Bas-Boris Bode - Der Junge, den es zweimal gab (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1980 Auf Achse (TV seriál)
Berlín, Alexandrovo náměstí (TV seriál)
1976 Die Alpensaga (TV seriál)
Kottan ermittelt (TV seriál)

Dokumentární

2017 Erbe Österreich (TV seriál)
2016 Kottan - ein Kieberer aus Wien (TV film)
2012 Vom Reich zur Republik - Europas letzter Sommer (TV film)

Host

TV pořady

1987 Seitenblicke (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace