foto

Franck Dubosc

  • nar. 7.11.1963 (55 let)
    Le Petit-Quevilly, Seine-Maritime, Haute-Normandie, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Láska bez bariér
2017 Billy a Buddy 2
2016 Camping 3
Les Têtes de l'emploi
Návštěvníci 3: Revoluce
2015 Bis
Gad Elmaleh: Le big show (TV film)
Pension complète
Une nuit au Grévin (TV film)
2014 Barbecue
Fiston
SMS
2013 Billy a Buddy
2012 10 jours en or
Les Seigneurs
Plan de table
2011 Markýz
Vítejte na palubě
2010 Kempink 2
2009 Cinéman
Inkognito
2008 Asterix a Olympijské hry
Disco
2006 Kempink
2005 Famille Zappon, La (TV film)
Velký vezír
2004 Au secours, j'ai 30 ans !
2000 Elie annonce Semoun, la suite...
Nos jolies colonies de vacances (TV film)
1999 Homme de ma vie, L'
Les Parasites
Rub a líc
Trafic d'influence
1998 Byznys je byznys
Clone, Le
1997 Le serre aux truffes (TV film)
Sans cérémonie (TV film)
1994 Honorin et l'enfant prodigue (TV film)
1993 Yeux de Cécile, Les (TV film)
1986 Justice de flic
1985 À nous les garçons

TV seriály

2016 Les Beaux Malaises (TV seriál)
2015 Peplum (TV seriál)
2009 Chabada (TV seriál)
2003 Symphonic Show (TV seriál)
1994 Les enfants de la télé (TV seriál)
1993 Tête en l'air, La (TV seriál)
1992 Highlander (TV seriál)
1987 Téléthon (TV seriál)
1986 Félicien Grevèche (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Dokumentární

2016 Invitation sur le Plateau
2004 Les 40 ans de la 2 (TV film) - a.z.
2002 Lucie Carrasco - Une histoire d'hommes
1993 Zone interdite (TV seriál)

TV pořady

2016 Amanda (TV pořad)
Arthur et les incollables (TV pořad)
Génération Balavoine, 30 ans déjà (TV pořad)
Vivement la télé (TV pořad)
2015 Le divan de Marc-Olivier Fogiel (TV pořad)
2014 Stars sous hypnose (TV pořad)
2012 Hier encore (TV pořad)
La parenthèse inattendue (TV pořad)
Le grand show (TV pořad)
2011 Vendredi, tout est permis avec Arthur (TV pořad)
2010 Ce soir avec Arthur (TV pořad)
2009 Cinémas (TV pořad)
La traversée du miroir (TV pořad)
Les stars du rire (TV pořad)
2007 Rencontres de cinéma (TV pořad)
2006 Salut les Terriens (TV pořad)
Tenue de soirée (TV pořad)
2005 Café Picouly (TV pořad)
Mon plus grand moment de cinéma (TV pořad)
2004 Music-hall et compagnie (TV pořad)
Tout le monde en parle (TV pořad)
2003 La méthode Cauet (TV pořad)
Les grands du rire (TV pořad)
2002 Hyper show (TV pořad)
Le fabuleux destin de... (TV pořad)
2001 Y a un début à tout (TV pořad)
2000 L'invité (TV pořad)
On ne peut pas plaire à tout le monde (TV pořad)
Qui veut gagner des millions? (TV pořad)
Vie privée, vie publique (TV pořad)
1999 C'est au programme (TV pořad)
1998 Tapis rouge (TV pořad)
Union libre (TV pořad)
Vivement dimanche prochain (TV pořad)
1996 Thé ou café (TV pořad)
1981 13 heures le journal (TV pořad)
20 heures le journal (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Láska bez bariér

TV seriály

2016 Les Beaux Malaises (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2018 Láska bez bariér

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace