foto

Jon DeVries

  • nar. 26.3.1947 (72 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Zbav se svých miláčků
2009 International
2008 Che Guevara
2007 Americký gangster
Ten večer
2005 Baxter
2003 Undermind
1997 Cesta do ráje (TV film)
1994 Developing
1993 Skřivánek (TV film)
Veronika a já
Zelda (TV film)
1991 Město naděje
Sarah prostá a neuvěřitelná (TV film)
Separate But Equal (TV film)
Velký ostrov
1989 Tlusťoch a Chlapeček
1988 Lincoln (TV film)
Too Young the Hero (TV film)
1987 At Mother's Request (TV film)
Rachel River
1986 Doživotí (TV film)
Secrets (TV film)
1985 Finnegan Begin Again (TV film)
Invaze U.S.A.
1984 Haunted (TV film)
Lost Honor of Kathryn Beck, The (TV film)
1983 Lianna
1980 První smrtelný hřích
1979 3 by Cheever: The 5:48 (TV film)

TV seriály

2018 Černá listina (TV seriál)
Ruin (S05E09)
2015 Jak prosté (TV seriál)
Zakopané hry (S04E05)
2011 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Thanksgiving (S02E08)
2010 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
2008 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Vemte na vědomí (S07E15)
1999 Znovu na světě (TV seriál)
1998 Právo a pořádek (TV seriál)
Castoff (S08E13)
1989 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Dodejte nám čerstvou krev! (S02E18)
1988 In the Heat of the Night (TV seriál)
1987 Mathnet (TV seriál)
1986 Miami Vice (TV seriál)
One Way Ticket (S02E14)
1985 Spenser: For Hire (TV seriál)
The Equalizer (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace