foto

Danik Thomas

  • nar. 6.1.1966 (54 let)
    San Diego, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2017 Šmoulové: Zapomenutá vesnice
2010 Donkey's Christmas Shrektacular
2001 Země dinosaurů 7: Kámen chladného ohně
Země dinosaurů 8: Doba ledová
1998 Americký ocásek 3 - Poklad na Manhattanu

TV seriály

2003 Kid Notorious (TV seriál)
Futurama (TV seriál)
Smlouva s Roboďáblem (S04E18)
Afryodisiakum (S04E17)
Tři sta babek (S04E16)
další epizody (12)
2002 Futurama (TV seriál)
Kam se dosud žádný fanoušek nevydal (S04E11)
Nikdo to rád horké (S04E08)
Čtyři z rakety a pes (S04E07)
další epizody (14)
2001 Futurama (TV seriál)
Rozval Roswell (S03E19)
Nebezpečné robo-známosti (S03E15)
Tak skáče čas (S03E14)
další epizody (14)
2000 Futurama (TV seriál)
Jak ztratit holku za 1000 let (S02E19)
Kvílení autodlaků (S02E18)
Zachraňte vojína Bendera (S02E17)
další epizody (15)
1999 Futurama (TV seriál)
První společné V. V. ce (S02E04)
Do voleb hlava nehlava (S02E03)
Brannigan vrací úder (S02E02)

Video kompilace

2008 Futurama: Benderova hra (video kompilace)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky