foto

Artur Kazberov

  • nar. 6.2.1976 (43 let)
    Zelenodolsk, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Naša Russia. Jajca Suďby
2008 Spartakiada. Lokalnoe poteplenie

TV seriály

2018 Tajny gospoži Kirsanovoj (TV seriál)
Tridcať srebrenikov (E20)
2017 Vůně zločinu (TV seriál)
Rambo (S03E01)
2016 Krizis něžnogo vozrasta (TV seriál)
2015 Drugoj major Sokolov (TV seriál)
Mindalnyj privkus ljubvi (TV seriál)
Vosmiděsjatyje 5 (TV seriál)
Zapretnaja ljubov (TV seriál)
ČOP (TV seriál)
Ženskaja konsultacija (TV seriál)
Profil ubijcy (TV seriál)
Begovaja dorožka (S02E09)
2014 Maryna Rošča 2 (TV seriál)
Perevozčik (TV seriál)
Samara 2 (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Maugli (S03E04)
2013 Moloďožka (TV seriál)
Sjomin. Vozmězdije (TV seriál)
Sklifosovskij 2 (TV seriál)
Karpov (TV seriál)
Pacijent (S02E01)
2012 Sklifosovskij (TV seriál)
Učitěl v zakoně. Vozvraščenije (TV seriál)
V zone riska (TV seriál)
2011 Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Ljogkaja ruka (S01E04)
Svetofor (TV seriál)
Advokat (TV seriál)
V poiskach emocij (S07E19)
Prizračnosť (S07E04)
2010 Bratany 2 (TV seriál)
Bumerang iz prošlogo (TV seriál)
Interny (TV seriál)
Ment v zakoně (TV seriál)
Marionětka (S03E03)
Čas Volkova (TV seriál)
Mať (S04E21)
Tonkaja diplomatija. Časť 2 (S04E02)
Tonkaja diplomatija. Časť 1 (S04E01)
2009 Krem (TV seriál)
Meč (TV seriál)
Moskovskij dvorik (TV seriál)
Advokat (TV seriál)
Staťja 134 (S06E02)
2008 Pjať šagov po oblakam (TV seriál)
Ranětki (TV seriál)
Pautina (TV seriál)
Koděx vorovskoj česti (S02E03)
Špionskije igry (TV seriál)
Živaja bomba (E09)
2007 Sročno v nomer (TV seriál)
Krach inženěra Vanina (S01E08)
Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Oblava (S02E23)
2006 Psevdonim "Albaněc" (TV seriál)
Soldaty 10 (TV seriál)
Stalin.Live (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky