foto

Pjotr Koroljov

  • nar. 5.6.1985 (35 let)
    Tomsk, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 22 minuty
2009 Korotkoje zamykanije

TV seriály

2020 Zapovednyj specnaz (TV seriál)
2019 Poselency (TV seriál)
2018 Batalon (TV seriál)
2017 Operacija Muchabbat (TV seriál)
Po tu storonu smerti (TV seriál)
Torgsin (TV seriál)
Živoj (TV seriál)
2016 Besstydniki (TV seriál)
Mjortv na 99% (TV seriál)
Staršaja žena (TV seriál)
Vsjo po zakonu (TV seriál)
Štrafnik (TV seriál)
2015 Metod (TV seriál)
Moskovskaja borzaja (TV seriál)
Ozabočennyje, ili Ljubov zla (TV seriál)
Pensilvanija (TV seriál)
Vremenno nědostupen (TV seriál)
2014 Korabl (TV seriál)
Neformat (TV seriál)
Perevozčik (TV seriál)
Tajnyj gorod 2 (TV seriál)
Test na beremennosť (TV seriál)
2013 Dělta (TV seriál)
Narkotrafik (S01E07)
Propavšie bez věsti (TV seriál)
Rok-n-roll pod Kremljom (TV seriál)
2012 Kuchňa (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Pistolet (S02E09)
Ment v zakoně (TV seriál)
Avtomatčiki (S05E03)
2011 Igra (TV seriál)
Eto bizněs (S01E14)
Pjatnickij (TV seriál)
Prostyje vešči (S01E24)
Nasilije (S01E23)
Svetofor (TV seriál)
2010 Čas Volkova (TV seriál)
Papina dočka (S04E17)
2009 Meč (TV seriál)
2007 Mačecha (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky