foto

Wyatt Cenac

  • nar. 19.4.1976 (42 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Fits and Starts
I Do... Until I Don't
2016 Jacqueline Argentine
2014 Growing Up and Other Lies
Hits
2011 Moves: The Rise and Rise of the New Pornographers
2008 Lék na melancholii
2006 Grounds Zero

TV seriály

2018 Bobovy burgery (TV seriál)
V for Valentine-detta (S08E08)
2017 People of Earth (TV seriál)
Game Night (S02E10)
Truth or Dare (S02E09)
Alien Experiencer Expo (S02E08)
další epizody (10)
Bobovy burgery (TV seriál)
The Laser-inth (S07E18)
Archer (TV seriál)
Jane Doe (S08E03)
No Good Deed (S08E01)
2016 People of Earth (TV seriál)
Snake Man and Little Guy (S01E10)
Lost and Found (S01E09)
Mars or Bust (S01E08)
další epizody (10)
BoJack Horseman (TV seriál)
The BoJack Horseman Show (S03E02)
2015 Amyino plodné lůno (TV seriál)
I'm Sorry (S03E04)
2014 TripTank (TV seriál)
2013 Maron (TV seriál)
2009 Fanboy a Chum Chum (TV seriál)
2005 Kancl (TV seriál)
Nezvaný host (S02E09)
1997 Tatík Hill a spol. (TV seriál)

TV pořady

2018 2018 Primetime Creative Arts Emmy Awards (TV pořad)
Wyatt Cenac's Problem Areas (TV pořad)
2016 Night Train with Wyatt Cenac (TV pořad)
2015 The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2010 Rally to Restore Sanity and/or Fear, The (TV pořad)
1996 The Daily Show (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

2018 Wyatt Cenac's Problem Areas (TV pořad)
2016 Night Train with Wyatt Cenac (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace