foto

Wyatt Cenac

  • nar. 19.4.1976 (44 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Fits and Starts
I Do... Until I Don't
2016 Jacqueline Argentine
2014 Growing Up and Other Lies
Hits
2011 Moves: The Rise and Rise of the New Pornographers
2008 Lék na melancholii
2006 Grounds Zero

TV seriály

2018 Bobovy burgery (TV seriál)
V for Valentine-detta (S08E08)
2017 People of Earth (TV seriál)
Game Night (S02E10)
Truth or Dare (S02E09)
Alien Experiencer Expo (S02E08)
další epizody (10)
Bobovy burgery (TV seriál)
The Laser-inth (S07E18)
Archer (TV seriál)
Jane Doe (S08E03)
No Good Deed (S08E01)
2016 People of Earth (TV seriál)
Snake Man and Little Guy (S01E10)
Lost and Found (S01E09)
Mars or Bust (S01E08)
další epizody (10)
BoJack Horseman (TV seriál)
Show BoJacka Horsemana (S03E02)
2015 Amyino plodné lůno (TV seriál)
I'm Sorry (S03E04)
2014 TripTank (TV seriál)
2013 Maron (TV seriál)
The Venture Bros. (TV seriál)
What Color Is Your Cleansuit? (S05E02)
2009 Fanboy a Chum Chum (TV seriál)
2008 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
A Bill Full of Dollars (S13E06)
2007 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Suite Smells of Excess (S12E01)
Hair Today, Gone Today (S11E10)
Peggy's Gone to Pots (S11E09)
další epizody (4)
2005 Kancl (TV seriál)
Nezvaný host (S02E09)

Dokumentární

2020 Kaufmania!
2019 It Started As a Joke

Scenáristická filmografie

TV seriály

2005 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Gone with the Windstorm (S09E13)
2004 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
My Hair Lady (S08E11)

TV pořady

2018 Wyatt Cenac's Problem Areas (TV pořad)
2016 Night Train with Wyatt Cenac (TV pořad)
2014 Wyatt Cenac: Brooklyn (TV pořad)

Host

Režijní filmografie

TV pořady

2014 Wyatt Cenac: Brooklyn (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky