foto

Angie Harmon

  • nar. 10.8.1972 (47 let)
    Dallas, Texas, USA

Biografie

Původní profesí modelka, Angie započala svou hereckou kariéru v roce 1995, kdy ji objevil David Hasselhoff pro jeho seriál BAYWATCH a BAYWATCH NIGHTS." Objevila se také v dalších seriálech a filmech, ale do povědomí se zapsala rolí v seriálu LAW & ORDER. V seriálu působila od 1998 do 2001 a během této doby stihla propůjčit svůj hlas k animovanému filmu BATMAN BEYOND: RETURN OF THE JOKER.

Opustila LAW & ORDER a začala se naplno věnovat filmu, a jak sama řekla, preferuje práci na TV filmech. Po roli v GOOD ADVICE získala malou roli ve filmu AGENT CODY BANKS, kde si zahrála agentku CIA po boku Cuby Gooding Jr., později po boku Jamese Wooda v dramatu END GAME. V roce 2006 zazářila v pilotním filmu seriálu "SECRETS OF A SMALL TOWN, který se bohužel nedočkal pokračování a také se objevila v show NBC INCONCEIVABLE, který se pro změnu dočkal pouze dvou dílů. Jedny z nejzajímavějších rolí však byly ve filmu SKLENĚNÝ DŮM 2 v roli kruté "matky" a v dramatickém filmu LIVING PROOF jako Lilly Tartikoff.

Oba rodiče Daphne Demar Caravageli a Lawrence Paul se živili modelingem. Je vdaná za Jasona Sehorna, obránce NY Giants, se kterým má již 3 děti. Není příbuzná s Markem Harmonem.

L "Vig" J

Herecká filmografie

Filmy

2008 Živoucí důkaz (TV film)
2006 Konec hry
Muž proti muži
Skleněný dům 2
2005 Dohoda
2003 Agent Cody Banks
2002 Sudden Fear (TV film)
Videovoyeur (TV film)
2001 Zeptejte se Cindy
2000 Batman Beyond: Return of the Joker
1997 Lawn Dogs

TV seriály

2016 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Konec služby (S07E13)
V rakvi (S07E11)
Jane za mřížemi (S07E08)
další epizody (12)
2015 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Falešná identita (S06E11)
2013 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Dokonalé vraždy (S04E12)
Soudce, porota a kat (S04E11)
2012 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Co tě nezabije (S03E01)
2011 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Můj nejhorší nepřítel (S02E08)
Dědictví krve (S02E07)
Rebel s příčinou (S02E06)
další epizody (8)
2010 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Absolutní oběť (S01E10)
Mé vnitřní zvíře (S01E09)
Kostlivec v mrazáku (S01E08)
další epizody (10)
Chuck (TV seriál)
Chuck a operace Suprák (S03E04)
2009 Samantha Who? (TV seriál)
The Other Woman (S02E19)
2007 Profesionálky (TV seriál)
2005 Inconceivable (TV seriál)
2001 Právo a pořádek (TV seriál)
Deep Vote (S11E24)
Judge Dread (S11E23)
School Daze (S11E22)
další epizody (16)
2000 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Entitled (S01E15)
Bad Blood (S01E11)
Closure (S01E10)
Právo a pořádek (TV seriál)
Thin Ice (S11E08)
Amends (S11E07)
Burn Baby Burn (S11E06)
další epizody (23)
1999 Batman budoucnosti (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Smrt na univerzitě (S01E06)
A Single Life (S01E02)
Payback (S01E01)
Právo a pořádek (TV seriál)
Sundown (S10E09)
Blood Money (S10E08)
Patsy (S10E07)
další epizody (24)
1998 Právo a pořádek (TV seriál)
True North (S09E09)
Punk (S09E08)
Venom (S09E07)
další epizody (9)
1997 C-16: FBI (TV seriál)
1995 Baywatch Nights (TV seriál)
Odpadlík (TV seriál)
Mořská bouře (S04E08)

Režijní filmografie

TV seriály

2016 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Jane za mřížemi (S07E08)

Host

TV pořady

2013 Hollywood Game Night (TV pořad)
2010 Conan (TV pořad)
Talk show bez zábran (TV pořad)
2008 Stand Up to Cancer (TV pořad)
1989 The More You Know (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(36)