foto

Martin Wuttke

  • nar. 8.2.1962 (56 let)
    Gelsenkirchen, Severní Porýní-Vestfálsko, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Martin Wuttke se narodil 8. února 1962. Je to německý herec a režisér, který dosáhl mezinárodního uznání za ztvárnění Adolfa Hitlera ve filmu HANEBNÝ PANCHARTI.

Wuttke začal svoji hereckou kariéru v divadle na vysoké škole v Bochumi (Německo) a následně ve Vestfálské dramatické škole ve stejném městě. Hraje dodnes v mnoha německých divadlech.

Wuttke žije s herečkou Margaritou Broich a mají dvě děti.

Vladimír "Coldrex" Minařík

Herecká filmografie

Filmy

2018 Gladbeck (TV film)
Radegund
2017 Ich werde nicht schweigen (TV film)
2016 Dueljant
Sense8 - A Christmas Special (TV film)
2015 Kolonie
Tatort - Blutschuld (TV film)
Tatort - Niedere Instinkte (TV film)
Tatort: Wer bin ich? (TV film)
2014 Fieber
Nejhledanější muž
Tatort - Frühstück für immer (TV film)
Tatort - Türkischer Honig (TV film)
2013 Tatort - Die Wahrheit stirbt zuerst (TV film)
Tatort - Schwarzer Afghane (TV film)
2012 Atlas mraků
Místo činu: Kolín - Chladnokrevně (TV film)
Tatort - Kinderland (TV film)
Tatort - Todesbilder (TV film)
Tatort - Todesschütze (TV film)
Štoby končilasj vojna
2011 Ghosts-Schumann's Visit
Tatort - Nasse Sachen (TV film)
Tatort - Rendezvous mit dem Tod (TV film)
2010 Tatort - Absturz (TV film)
Tatort - Heimwärts (TV film)
Tatort - Schön ist anders (TV film)
2009 Hanebný pancharti
Místo činu - Falešný život (TV film)
Místo činu - Holčičky (TV film)
Místo činu - Černý Petr (TV film)
2008 Delta
Místo činu - Neúplatný (TV film)
Místo činu - Ničí dítě (TV film)
Místo činu - Trest smrti (TV film)
2007 Weisse Lilien
2006 Call me Agostino
Die Tote vom Deich (TV film)
Místo činu: Venkovská idyla (TV film)
2003 Hamlet_X
Rosenstrasse
2002 Delusion
2001 Hand in Hand (TV film)
2000 Bella Block - Blinde Liebe (TV film)
Die Stille nach dem Schuß
Die Unberührbare
Dämonen (TV film)
1998 Geiselfahrt ins Paradies (TV film)
Tatort - Ein Hauch von Hollywood (TV film)
1997 Bernauerin, Die (TV film)
Die 120 Tage von Bottrop
1996 Aufhaltsame Aufstieg des Arturo Ui, Der (TV film)
1991 Buster's Bedroom
Moskau - Petuschki (TV film)

TV seriály

2017 Maximilian: Das Spiel von Macht und Liebe (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 1 (E01)
Sense8 (TV seriál)
Isolated Above, Connected Below (S02E05)
Polyphony (S02E03)
2015 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Náš člověk v Damašku (S05E11)
Nová realita (S05E10)
Litvinovova finta (S05E09)
další epizody (4)
2001 Liebesau - die andere Heimat (TV seriál)

Dokumentární

2018 Partisan: Volksbühne am Rosa-Luxemburg-Platz 1992-2017
2013 George (TV film)

TV pořady

1974 III nach neun (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2003 Perser, Die (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace