foto

Bernhard Bettermann

  • nar. 6.2.1965 (55 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Bernhard Bettermann – německý herec se narodil 6. února 1965 v Paříži. Studoval na Divadelní akademii ve švýcarském Zurichu. Debutoval v roku 1989 v hamburgském divadle Thalia Theater.

První poměrně nevýznamnou filmovou roli dostal ve filmu ALL OUT – Všichni ven. Potom často účinkoval ve švýcarské televizi a v epizodách německých seriálů jako : STAHLNETZ, STUBBE – VON FALL ZU FALL, DER ALTE, SISKA a TATORT. Do povědomí široké veřejnosti se dostal válečným filmem Hardyho Martinsa BÍLÉ PEKLO. Pravidelně hraje v divadle a od roku 2006 vystupuje v seriálu televize ARD - In aller Freundschaft. Je ženatý s herečkou Sabinou Schneebeli a má dva syny.

Laura "Lady_el" Holter

Herecká filmografie

Filmy

2018 In aller Freundschaft - Zwei Herzen (TV film)
Katie Fforde: Rodinná dovolená (TV film)
2014 Železná pěst (TV film)
2011 Ein Fall von Liebe - Saubermänner (TV film)
In aller Freundschaft - Was wirklich zählt (TV film)
2010 Alpská klinika: Lék jménem láska (TV film)
2009 Domeček z karet (TV film)
Johanna (TV film)
Sněhové pusinky (TV film)
2007 Der Zauber des Regenbogens (TV film)
Místo činu - Advokátka (TV film)
2006 Inga Lindströmová: V sítích lásky (TV film)
2005 Letztes Kapitel (TV film)
2004 Ein Ganz normales Paar (TV film)
Tatort - Todesbande (TV film)
2003 Geheimnisvolle Freundinnen (TV film)
2002 Liebe ist ein Roman (TV film)
2001 Bílé peklo
Tatort - Der Präsident (TV film)
1999 Cena za rozkoš (TV film)
Silnější než smrt (TV film)
Stahlnetz - Der Spanner (TV film)
Zabijáci
1998 Papa, ich hol' dich raus (TV film)
Prodaná nevinnost (TV film)
Vinnetou se vrací (TV film)
Wie stark muß eine Liebe sein (TV film)
Ärzte: Kinderärztin Leah - Ein neues Leben (TV film)
1997 Doppelter Einsatz - Gebäudeschaden (TV film)
Doppelter Einsatz - Julias Baby (TV film)
Tatort - Nahkampf (TV film)
1996 Alarmcode 112: Vier wie Blitz und Donner (TV film)
Doppelter Einsatz - Daniel verschwindet (TV film)
1995 Stille Haus, Das

TV seriály

2020 In aller Freundschaft (TV seriál)
Unter Vätern (S23E04)
Schützenbrüder (S23E03)
Hier und jetzt (S23E02)
další epizody (4)
2019 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
Zweisamkeit (S05E14)
SOKO Wismar (TV seriál)
Der schöne Klaus (S17E05)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Weihnachtsmänner lügen nicht (S22E42)
Was sich neckt, ... (S22E41)
In anderen Welten (S22E40)
další epizody (42)
2018 In aller Freundschaft (TV seriál)
Fürchtet euch nicht! (S21E42)
Gefühlte Ewigkeit (S21E41)
Verpasste Gelegenheiten (S21E40)
další epizody (42)
2017 Soko Vídeň (TV seriál)
Über den Dächern von Linz (S12E10)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Terra Incognita (S20E42)
Zu viel verlangt (S20E41)
Aus den Augen, aus dem Sinn? (S20E40)
další epizody (42)
2016 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
Luft zum Atmen (S02E34)
Herzensbrecher - Vater von vier Söhnen (TV seriál)
Alles oder nichts (S04E12)
Alle gegen Einen (S04E11)
Falsches Spiel (S04E10)
další epizody (9)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Schritt für Schritt (S19E42)
Zufälle gibt es nicht (S19E41)
Liebende Mütter (S19E40)
další epizody (32)
2015 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
Aufrecht gehen (S01E27)
Um jeden Preis (S01E10)
Herzensbrecher - Vater von vier Söhnen (TV seriál)
Ein Wink Gottes (S03E11)
Die Anleitung (S03E10)
Schwarz zu grau (S03E06)
další epizody (6)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Tabula rasa (S18E40)
Flächenbrand (S18E39)
Mogelpackung (S18E38)
další epizody (27)
2014 In aller Freundschaft (TV seriál)
Weihnachtswunder (S17E42)
Mit einem Paukenschlag (S17E41)
Kurswechsel (S17E40)
další epizody (30)
2013 In aller Freundschaft (TV seriál)
Glückliche Fügung (S16E39)
Einsichten (S16E37)
Wünsche (S16E33)
další epizody (27)
2012 In aller Freundschaft (TV seriál)
Morgen, Kinder, wird’s was geben (S15E42)
Kurzschlussreaktion (S15E41)
Feuerprobe (S15E40)
další epizody (30)
2011 In aller Freundschaft (TV seriál)
Fröhliche Weihnacht überall (S14E42)
Schwere Prüfungen (S14E41)
Sinnkrise (S14E40)
další epizody (36)
2010 Hotel snů (TV seriál)
Srí Lanka (E14)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Vier in einem Boot (S13E41)
Liebesbekenntnisse (S13E40)
Kommunikationsstörung (S13E39)
další epizody (36)
2009 SOKO Wismar (TV seriál)
Betty und die Brüder (S07E10)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Das Fest der Liebe (S12E42)
Anders als es scheint (S12E41)
Die Kraft des Willens (S12E40)
další epizody (35)
2008 Smrt v lepší společnosti (TV seriál)
Smrt v dubovém lese (E02)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Jauchzet, frohlocket (S11E42)
Tragende Rolle (S11E41)
Süßes Leben (S11E40)
další epizody (36)
2007 Ein Fall für Nadja (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Anfang oder Ende? (S11E01)
In frohem Jubel (S10E42)
Zu neuen Ufern (S10E41)
další epizody (38)
2006 SOKO Wismar (TV seriál)
Halbe Volte (S04E08)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Ihr Kinderlein kommet (S09E40)
Eine zweite Chance (S09E39)
Starke Söhne (S09E38)
další epizody (33)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
Gesicht des Bösen (S01E06)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Grenzerfahrung (S08E37)
2002 Astheneis kai odoiporoi (TV seriál)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Das vierte Gebot (E21)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Aeon - Countdown im All (TV seriál)
1997 Wilde Zeiten (TV seriál)
1996 Alarmcode 112 (TV seriál)
1993 Happy Holiday (TV seriál)
1987 Eurocops (TV seriál)
1958 Stahlnetz (TV seriál)

Host

TV pořady

2018 Dingsda (TV pořad)
2017 Dr. Wimmers Medizin-Quiz (TV pořad)
2015 Wer weiß denn sowas? (TV pořad)
2014 Kaum zu glauben! (TV pořad)
MDR um 4 (TV pořad)
2004 Zibb (TV pořad)
1992 Riverboat (TV pořad)