foto

Bernhard Bettermann

  • nar. 6.2.1965 (54 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Bernhard Bettermann – německý herec se narodil 6. února 1965 v Paříži. Studoval na Divadelní akademii ve švýcarském Zurichu. Debutoval v roku 1989 v hamburgském divadle Thalia Theater.

První poměrně nevýznamnou filmovou roli dostal ve filmu ALL OUT – Všichni ven. Potom často účinkoval ve švýcarské televizi a v epizodách německých seriálů jako : STAHLNETZ, STUBBE – VON FALL ZU FALL, DER ALTE, SISKA a TATORT. Do povědomí široké veřejnosti se dostal válečným filmem Hardyho Martinsa BÍLÉ PEKLO. Pravidelně hraje v divadle a od roku 2006 vystupuje v seriálu televize ARD - In aller Freundschaft. Je ženatý s herečkou Sabinou Schneebeli a má dva syny.

Lady_el

Herecká filmografie

Filmy

2018 In aller Freundschaft - Zwei Herzen (TV film)
Katie Fforde: Rodinná dovolená (TV film)
2014 Železná pěst (TV film)
2011 Ein Fall von Liebe - Saubermänner (TV film)
In aller Freundschaft - Was wirklich zählt (TV film)
2010 Alpská klinika: Lék jménem láska (TV film)
Hotel snů: Srí Lanka (TV film)
2009 Domeček z karet (TV film)
Johanna (TV film)
Sněhové pusinky (TV film)
2008 Smrt v lepší společnosti: Smrt v dubovém lese (TV film)
2007 Der Zauber des Regenbogens (TV film)
Místo činu - Advokátka (TV film)
2006 Inga Lindströmová: V sítích lásky (TV film)
2005 Letztes Kapitel (TV film)
2004 Ein Ganz normales Paar (TV film)
Tatort - Todesbande (TV film)
2003 Geheimnisvolle Freundinnen (TV film)
2002 Liebe ist ein Roman (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Das vierte Gebot (TV film)
2001 Bílé peklo
Tatort - Der Präsident (TV film)
1999 Cena za rozkoš (TV film)
Silnější než smrt (TV film)
Stahlnetz - Der Spanner (TV film)
Zabijáci
1998 Papa, ich hol' dich raus (TV film)
Prodaná nevinnost (TV film)
Vinnetou se vrací (TV film)
Wie stark muß eine Liebe sein (TV film)
Ärzte: Kinderärztin Leah - Ein neues Leben (TV film)
1997 Doppelter Einsatz - Gebäudeschaden (TV film)
Doppelter Einsatz - Julias Baby (TV film)
Tatort - Nahkampf (TV film)
1996 Alarmcode 112: Vier wie Blitz und Donner (TV film)
Doppelter Einsatz - Daniel verschwindet (TV film)
1995 Stille Haus, Das

TV seriály

2016 Herzensbrecher - Vater von vier Söhnen (TV seriál)
Alles oder nichts (S04E12)
Alle gegen Einen (S04E11)
Falsches Spiel (S04E10)
další epizody (9)
2015 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
Herzensbrecher - Vater von vier Söhnen (TV seriál)
Ein Wink Gottes (S03E11)
Die Anleitung (S03E10)
Schwarz zu grau (S03E06)
další epizody (6)
2007 Ein Fall für Nadja (TV seriál)
2004 Das Traumhotel (TV seriál)
2002 Astheneis kai odoiporoi (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Aeon - Countdown im All (TV seriál)
1997 Wilde Zeiten (TV seriál)
1996 Alarmcode 112 (TV seriál)
1995 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
1993 Happy Holiday (TV seriál)
1958 Stahlnetz (TV seriál)

Host

TV pořady

2018 Dingsda (TV pořad)
2017 Dr. Wimmers Medizin-Quiz (TV pořad)
2015 Wer weiß denn sowas? (TV pořad)
2014 Kaum zu glauben! (TV pořad)
MDR um 4 (TV pořad)
2004 Zibb (TV pořad)
1992 Riverboat (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace