foto

Jan Mrázek

  • nar. Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2019 Kameňák (TV seriál)
Poradce (E03)
Sto milionů (E01)
2011 Noha 22 (TV seriál)
2008 Cyranův ostrov (TV seriál)

Dokumentární

1996 Žofín, ostrov vzpomínek a snů (TV seriál)

TV pořady

2003 Silvestrovský božský výběr (TV pořad)
2001 Country estráda (TV pořad)
SILVESTR 2001 (TV pořad)
1999 Silvestr ’99 aneb Paráda z Kavčích hor (TV pořad)
1994 Čundrcountryshow (TV pořad)
1992 Šance (TV pořad)
1982 Možná přijde i kouzelník (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace