foto

Keith-Lee Castle

  • nar. 16.7.1959 (61 let)
    Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 We Still Steal the Old Way
2014 The Hooligan Factory
2009 Doghouse
2006 Vampire Diary
2004 Chuckyho sémě
1998 Sametová extáze
1996 Žabákova dobrodružství

TV seriály

2006 Young Dracula (TV seriál)
2003 Grease Monkeys (TV seriál)
2001 Beech Is Back (TV seriál)
In Deep (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Urban Gothic (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1998 Big Women (TV seriál)
1997 Lexx (TV seriál)
1996 Jack and Jeremy's Real Lives (TV seriál)
This Life (TV seriál)
1995 Dangerfield (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky