foto

Minae Noji

  • nar. 30.5.1973 (44 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 I Know You're in There
Kubo a kouzelný meč
2014 Želvy Ninja
2012 Hang Loose
2009 Bitch Slap
Siblings
2008 California King
2006 God's Waiting List
2005 Bobby Cannon (TV film)
Buď v klidu
Gejša
2004 Last Run, The
2003 Bill the Intern
2002 Instant Trauma
Judge Is God

TV seriály

2017 Jeff & Some Aliens (TV seriál)
2015 Star proti silám zla (TV seriál)
2014 BoJack Horseman (TV seriál)
BoJack Hates the Troops (S01E02)
2007 General Hospital: Night Shift (TV seriál)
2001 Power Rangers Time Force (TV seriál)
1996 Všichni starostovi muži (TV seriál)
1990 Captain Planet (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Dokumentární

2010 Behind Bitch Slap: Building a Better B-Movie

TV pořady

2014 Hollywood Today Live (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace