foto

Simon Chu

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Dokumentární

2017 Secret History: Britain's Forgotten Army (TV film)
2016 Rozluštěné poklady (TV seriál)
Tajná komora v Tutanchamonově hrobce (S03E04)
Faraonovo Město (S03E03)
2014 Můj divoký románek (TV seriál)
2011 The Story of Ireland (TV seriál)
2009 Christianity: A History (TV seriál)
2007 Hawkwind: Do Not Panic (TV film)
2004 Kdo myslíš, že jsi? (TV seriál)
2000 Vítejte v Tate galerii (TV seriál)
1999 Human, All Too Human (TV seriál)
1996 Works, The (TV seriál)

TV pořady

2010 Rekonstrukce starých nemovitostí (TV pořad)

Producentská filmografie

Dokumentární

2011 The Story of Ireland (TV seriál)
2009 Christianity: A History (TV seriál)
2000 Vítejte v Tate galerii (TV seriál)
1999 Human, All Too Human (TV seriál)
1996 Works, The (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2017 Secret History: Britain's Forgotten Army (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky