foto

Teoh Kah Yong

  • nar. 16.10.1947 (72 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Republic of Food
The Spiral
2014 Take Me to Dinner
2009 The Blue Mansion
2008 Bernafas dalam lumpur (TV film)
Kinta
2007 Sumolah
2006 Buli balik
Persona non grata
The Red Kebaya
2005 Baik punya cilok
Lampu merah mati
2004 Buli
Mei li de xi yi ji
2000 Lips to Lips
1999 Anna a král
1998 Poprava

TV seriály

2014 Marco Polo (TV seriál)
V nebeském právu (S01E10)
Uvěznění (S01E09)
Bod zlomu (S01E08)
další epizody (7)
2004 Hotel snů (TV seriál)
1996 Phua Chu Kang (TV seriál)

Dokumentární

2003 Big Durian, The

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky