foto

Marcin Kwaśny

  • nar. 5.1.1979 (41 let)
    Tarnów, Malopolské vojvodství, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Bezkrólewie (TV film)
2019 Cena (TV film)
Wieczernik (TV film)
2018 7 citů
Dywizjon 303
Kamerdyner
2017 Na układy nie ma rady
Noc plná zázraků 3
PolandJa
Wyklęty
2016 Historia Roja
Kochaj
2015 Pilecki
2014 Sblížení
2012 Aglaja
2011 Proste pragnienia
Wojna żeńsko-męska
2010 Patagonie
2008 Droga do raju
Malá velká láska
2007 Rezervace
2006 Kto nigdy nie żył...
Vadászat angolokra
Wszyscy jesteśmy Chrystusami
2005 Odpusť
Persona non grata
Pitbull
Skazany na bluesa
2004 Telefono
Už nikdy!
Šrámy
2003 Superprodukcja
2002 Sfora: Bez litości
2001 Quo Vadis

TV seriály

2017 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Fatalne spotkanie (S17E09)
2016 Strażacy (TV seriál)
Bohater roku (S02E08)
2015 Prokurator (TV seriál)
Episode 1 (E01)
Uwikłani (TV seriál)
Agnieszka – w spirali długu (E07)
Komisarz Alex (TV seriál)
Wilcze jagody (S07E13)
2014 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Na krawędzi (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 8 (S05E08)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Oskarżony (S11E13)
2013 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 6 (S03E06)
2012 Piąty stadion (TV seriál)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 6 (S01E06)
Hotel 52 (TV seriál)
Episode 9 (S06E09)
2011 Wiadomości z drugiej ręki (TV seriál)
Szpilki na Giewoncie (TV seriál)
Episode 12 (S03E12)
Episode 11 (S03E11)
Episode 10 (S03E10)
další epizody (25)
2010 Apetyt na życie (TV seriál)
Miłość nad rozlewiskiem (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Przeznaczenie (TV seriál)
Fałszywy ruch (E04)
Szpilki na Giewoncie (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
další epizody (7)
2009 Przystań (TV seriál)
Lekcja wychowawcza (E02)
Czas honoru (TV seriál)
Niemiecka ruletka (S02E10)
Grupa Rainera (S02E08)
Wojna i miłość (S02E06)
další epizody (7)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Powołanie (S02E01)
2008 39 i pół (TV seriál)
Krawaciarz (S01E09)
Walentynki (S01E07)
Wariat i zakonnica (S01E06)
další epizody (4)
Na kocią łapę (TV seriál)
2007 Barwy szczęścia (TV seriál)
Ekipa (TV seriál)
Cena życia (E13)
2006 Dwie strony medalu (TV seriál)
Pogoda na piątek (TV seriál)
Ranczo (TV seriál)
Spadek (S01E01)
2005 Niania (TV seriál)
Pitbull (TV seriál)
2004 Calkiem nowe lata miodowe (TV seriál)
Kryminalni (TV seriál)
Pierwsza miłość (TV seriál)
2003 Czego się boją faceci, czyli seks w mniejszym mieście (TV seriál)
Fala zbrodni (TV seriál)
Na Wspólnej (TV seriál)
2002 Przedwiośnie (TV seriál)
Psie serce (TV seriál)
Samo życie (TV seriál)
Sfora (TV seriál)
2001 Marszałek Piłsudski (TV seriál)
2000 M jak miłość (TV seriál)
Miasteczko (TV seriál)
Plebania (TV seriál)
1999 Lokatorzy (TV seriál)
Na dobre i na złe (TV seriál)
1997 Klan (TV seriál)
Złotopolscy (TV seriál)

Dokumentární

2017 Dwie korony

Scenáristická filmografie

Filmy

2007 Rezervace

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky