foto

Hiroši Tamaki

  • nar. 14.1.1980 (41 let)
    Nagoja, Japonsko

Biografie

Japonský herec, spevák a model. Debutoval v dráme WATASHITTE HEN? (SOM ZVLÁŠTNY?) v roku 1998. Tamaki stal známejší vďaka filmu WATERBOYS (2001). Svoju spevácku kariéru odštartoval singlom "Seasons" v lete 2004. Hiroshi váži 55 kg, je vysoký 180 cm a pracuje v agentúre AOI Corporation.

Boris "BoncheR" Šlesar

Herecká filmografie

Filmy

2020 Hokusai
2019 Kúbo ibuki
2018 Aku to kamen no rule
Laplace no madžo
Love × Doc
2016 Kjóaku wa nemurasenai: Tokusó Kendži no gjakušú (TV film)
Seiro no Umi Tantei Mitarai no Jikenbo
2015 Kamisama wa Bali ni Iru
Oriento kjúkó sacudžin džiken (TV film)
Tensai Tantei Mitarai: Nankai Jiken File (TV film)
2014 Bakumacu kókósei
Jiken Kyumeii 2 - IMAT no Kiseki (TV film)
Sakura Housara (TV film)
2013 Jiken Kyumeii - IMAT no Kiseki (TV film)
Subete wa kimi ni aeta kara
2012 Kazoku, Kashimasu (TV film)
Krvavé císařství
Reberu 7 (TV film)
2011 Purinsesu Toyotomi
Rengó kantai širei čókan: Jamamoto Isoroku
Suna no Utsuwa (TV film)
2010 Nodame Cantabile: saišú gakušó zenpen
Nodame Kantâbire saishû gakushô - Gôpen
Óoku
2009 MW
MW dai 0 šó
Manatsu no Orion
2008 Kids
Nodame kantâbire in Yôroppa (TV film)
2007 Hoši hitocu no joru (TV film)
Půlnoční orel
Zázrak vánoční noci
2006 Tada, kimi o aišiteru
Čibi Maruko-čan (TV film)
2005 Henšin
Nagurimono
2004 Amemasu no kawa
Gosuto shauto
Ren'ai-Shousetsu
2003 Revolver - Aoi haru
Rokkázu
Sanma no adži (TV film)
2002 Gosuto shisutemu
Sabu (TV film)
2001 Waterboys

TV seriály

2021 Sakura no Tou (TV seriál)
Seiten o cuke (TV seriál)
2020 Goku šufudó (TV seriál)
Rjú no miči: Futacu no kao no fukušúša (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
2019 Bandžó no alpha: Jakusoku no šógi (TV seriál)
Nusumareta kao: Miatari sósahan (TV seriál)
Spiral: Mačikóba no kiseki (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
2018 Anata niwa Kaeru Ie ga Aru (TV seriál)
2017 Onna no Kunshou (TV seriál)
2016 Career (TV seriál)
2015 Asa ga kita (TV seriál)
Zannenna Otto (TV seriál)
2014 Kjó wa kaiša jasumimasu (TV seriál)
Wataši no kirai na tantei (TV seriál)
2013 dinner (TV seriál)
2012 Kagi no kakatta heja (TV seriál)
Kekkon šinai (TV seriál)
Taira no Kijomori (TV seriál)
2010 Giruti: Akuma to keiyaku shita onna (TV seriál)
2009 Rabu šaffuru (TV seriál)
2008 Shikaotoko Aoniyoshi (TV seriál)
2007 Teki wa Honnoji ni Ari (TV seriál)
2006 Hyoheki (TV seriál)
Kómjó ga cudži (TV seriál)
Nodame cantabile (TV seriál)
Top Caster (TV seriál)
2005 Akai Unmei (TV seriál)
2004 Itoshi Kimi e (TV seriál)
Rasuto kurisumasu (TV seriál)
2003 Kokoro (TV seriál)
Waterboys (TV seriál)
2002 Boku ga Chikyu wo Suku (TV seriál)
Remote (TV seriál)
Rimōto (TV seriál)
Tsuhan-Man (TV seriál)
2001 Wakaresaseya (TV seriál)
1998 GTO: Great Teacher Onizuka (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 Bokura no džidai (TV pořad)

Fanoušci tvůrce