foto

Ricki Lake

  • nar. 21.9.1968 (52 let)
    Hastings-on-Hudson, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Gemini
2016 Hairspray Live! (TV film)
2009 Loving Leah (TV film)
2007 Co život dal a vzal (TV film)
Hairspray
The Middle (TV film)
2006 Park
2005 The Naked Brothers Band: The Movie
2000 Šílený Cecil
1998 Murder She Purred: A Mrs. Murphy Mystery (TV film)
1996 Vzala jsem si mrtvého muže
1994 Plavčík
Šest vražd stačí, maminko!
1993 Nepravdivý příběh (TV film)
Skinner
1992 Buffy, zabíječka upírů
Svět Monkeyho Zetterlanda
Tom Arnold: The Naked Truth 2 (TV film)
1991 Kam tě den zavede
The Chase (TV film)
1990 Cry-Baby
1989 Cookie
Poslední útěk do Brooklynu
Sladká Grace (TV film)
Starting Now (TV film)
1988 Lak na vlasy
Podnikavá dívka
Rokenrolová parta
Starlight: A Musical Movie

TV seriály

2016 Šílená bejvalka (TV seriál)
Josh Has No Idea Where I Am! (S01E15)
2009 V těle boubelky (TV seriál)
2006 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Hank's Bully (S10E14)
2004 Higglytown Heroes (TV seriál)
2001 Dva z Queensu (TV seriál)
Departure Time (S03E21)
Paint Misbehavin' (S03E14)
Hi Def-Jam (S03E13)
2000 Dva z Queensu (TV seriál)
Better Camera (S03E11)
Strike Too (S03E06)
Class Struggle (S03E04)
1995 The Critic (TV seriál)
Lady Hawke (S02E03)
1991 Idiot Box, The (TV seriál)
1990 Gravedale High (TV seriál)
1988 China Beach (TV seriál)
1984 Kate & Allie (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)

Dokumentární

2016 Embrace
2013 I Am Divine

Host

TV pořady

2020 Vaříme s trávou (TV pořad)
2019 RuPaul (TV pořad)
The X Factor: Celebrity (TV pořad)
2012 Ricki Lake Show, The (TV pořad)
2008 Celebrity Family Feud (TV pořad)
2005 Dancing with the Stars (TV pořad)
Noční Show Craiga Fergusona (TV pořad)
2003 Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
2002 American Idol (TV pořad)
2000 The Teen Choice Awards 2000 (TV pořad)
1997 The View (TV pořad)
1996 Show Rosie O'Donnellové (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1989 The 61st Annual Academy Awards (TV pořad)
1985 Larry King Live (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky