foto

Tom Galantich

  • nar. Brooklyn, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Radium Girls
2017 Láska za láskou
2016 The Lennon Report
2015 Members Only (TV film)
2012 Watching TV with the Red Chinese
2009 Julie a Julia

TV seriály

2019 Fosse/Verdon (TV seriál)
Wu-Tang: An American Saga (TV seriál)
Cold World (E05)
2017 Dobrý boj (TV seriál)
2015 Mistr amatér (TV seriál)
2014 Aféra (TV seriál)
Paní ministryně (TV seriál)
2013 Domek z karet (TV seriál)
2012 Chicago Fire (TV seriál)
Jak prosté (TV seriál)
Made in Jersey (TV seriál)
Smash (TV seriál)
2011 Lovci zločinců (TV seriál)
2009 Milionový lékař (TV seriál)
2002 Láska, lži a vášeň (TV seriál)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
2000 Ed (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky