foto

Nancy Linehan Charles

  • nar. 11.12.1942 (77 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Chance Has No Empathy
Here in the Dark
Only Mine
Tone-Deaf
2017 The Hatred
2012 The Lords of Salem
2009 Otčím
2007 Love's Unfolding Dream (TV film)
Soukromá válka pana Wilsona
2005 Extrémní seznamka
Obyčejné zázraky (TV film)
2002 Minority Report
2001 Deník sexuálních obětí
2000 Zrůda Ed Gein
1998 Dokonalý útěk (TV film)
Mrtvý na univerzitě
1997 Ještě blbější
Sestřička
1996 Norma Jean a Marilyn (TV film)
Sweet Temptation (TV film)
1994 Hon na čarodějnice (TV film)
1992 Dracula
Shadowhunter (TV film)

TV seriály

2020 Zelenáč (TV seriál)
The Overnight (S02E16)
Malý Sheldon (TV seriál)
Smůla, křížek a štěrk u krajnice (S03E14)
Živá drůbež, mrtvá drůbež a svátost manželská (S03E11)
2019 Malý Sheldon (TV seriál)
A Parasol and a Hell of an Arm (S03E06)
Úklidový kumbál a satanské monopoly (S03E02)
2018 My Dead Ex (TV seriál)
2015 Growing Up and Down (TV seriál)
Kevin from Work (TV seriál)
2014 Spooked (TV seriál)
2010 Futurestates (TV seriál)
Těžký časy RJ Bergera (TV seriál)
Behind Enemy Lines (S01E10)
2009 Ave 43 (TV seriál)
2005 Slepá justice (TV seriál)
Zločiny ze sousedství (TV seriál)
2004 Century City (TV seriál)
2003 Zázraky (TV seriál)
2002 George Lopez (TV seriál)
Drzá Jordan (TV seriál)
Prisoner Exchange (S02E09)
2001 Kate Brasher (TV seriál)
One on One (TV seriál)
Zloději (TV seriál)
Bostonská střední (TV seriál)
Chapter Twenty-Six (S02E04)
The Norm Show (TV seriál)
Norm vs. Homelessness (S03E18)
Advokáti (TV seriál)
An Early Frost (S05E11)
2000 18 kol spravedlnosti (TV seriál)
1999 Křížová výprava (TV seriál)
Providence (TV seriál)
Rodinné právo (TV seriál)
1998 Možná už zítra (TV seriál)
1996 Promised Land (TV seriál)
Show Jamieho Foxxe (TV seriál)
Vesmír: Civilizace v ohrožení (TV seriál)
Sugar Dirt (E21)
1995 Kancelářská krysa (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
1993 The John Larroquette Show (TV seriál)
1992 Lidé z oddělení vražd (TV seriál)
1991 Sisters (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky