foto

Daniel Coll

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Čím víc mě přehlížíš
2014 Northern Soul
2000 Ptáče (TV film)
1995 Statečné srdce
1990 Býčí oko

TV seriály

2019 Brassic (TV seriál)
Gentleman Jack (TV seriál)
2006 Waterloo Road (TV seriál)
1999 Always and Everyone (TV seriál)
1997 Where the Heart Is (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2017 Last Laugh

Dokumentární

2019 Shakespeare's Rose Theatre

Producentská filmografie

Filmy

2017 Last Laugh

Dokumentární

2019 Shakespeare's Rose Theatre

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2019 Shakespeare's Rose Theatre

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky