foto

Barnaby Metschurat

  • nar. 1.1.1974 (46 let)
    Berlín, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Nicht tot zu kriegen (TV film)
Ostfriesengrab (TV film)
2019 Agentka v utajení
Ostfriesensünde (TV film)
Tage des letzten Schnees (TV film)
Was gewesen wäre
2018 Frankfurt, Dezember 17 (TV film)
Ostfriesenblut (TV film)
2017 Ostfriesenkiller (TV film)
2016 Barva vítězství
Hey Bunny
Tatort – Der hundertste Affe (TV film)
Wie Männer über Frauen reden
2015 Familienfest
Tatort - Côte d'Azur (TV film)
Tiefe Wunden (TV film)
Zorn - Wo kein Licht (TV film)
2014 1864 - Brødre i krig
Immer wieder anders (TV film)
Mord am Höllengrund (TV film)
Weihnachten für Einsteiger (TV film)
2013 Místo činu: Kolín - V kruhu rodinném (TV film)
2012 Tatort - Dinge, die noch zu tun sind (TV film)
2011 Familiengeheimnisse - Liebe, Schuld und Tod (TV film)
Fliegende Fische
2010 2030 - Ausbeutung der Enkel (TV film)
Bambule (studentský film)
Barvy ve tmě
Entzauberungen
2009 Lenz (TV film)
Schläft ein Lied in allen Dingen
2008 Hakenland
Inga Lindström: Opravdová láska (TV film)
Weitertanzen
2006 Bláznivá honička (TV film)
Bum-Bum
Die Hochzeit meines Vaters (TV film)
Fair Trade
2005 Erasmus 2
Kometen
Tatort - Am Abgrund (TV film)
2004 Kurz - Der Film (studentský film)
Meine Eltern
Sugar Orange
2003 Anatomie 2
Echte Männer? (TV film)
Sternzeichen
2002 Erasmus a spol.
Solino
2001 Julietta
Ostrov hrůzy (TV film)
2000 Wolfsheim (TV film)
1999 Chill Out (TV film)
Otomo
1998 Das vergessene Leben (TV film)

TV seriály

2020 Drinnen – Im Internet sind alle gleich (TV seriál)
Stralsund (TV seriál)
Blutlinien (E16)
2019 Die Drei von der Müllabfuhr (TV seriál)
Dengler (TV seriál)
Brennende Kälte (E05)
2018 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Zerbrochen (S18E05)
2017 Dschermeni (TV seriál)
Neue Leben (E06)
Gegenüberstellungen (E05)
Entdeckungen (E01)
2015 Die Kanzlei (TV seriál)
Schuld nach Ferdinand von Schirach (TV seriál)
Der Andere (S01E01)
Helen Dorn (TV seriál)
Bis zum Anschlag (E03)
Bez hranic (TV seriál)
Obscura (S03E12)
Unter anderen Umständen (TV seriál)
Das verschwundene Kind (E10)
Kobra 11 (TV seriál)
Poslední závod (S19E08)
2014 1864 (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
další epizody (5)
Josephine Klick - Allein unter Cops (TV seriál)
2013 Doc Meets Dorf (TV seriál)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Tödliche Karriere (S05E09)
Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Mord an Bord (E15)
2010 Vteřiny před vraždou (TV seriál)
2009 Krupp - Eine deutsche Familie (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2007 KDD - Kriminaldauerdienst (TV seriál)
2005 Wilsberg (TV seriál)
Schuld und Sünde (E13)
1993 Ein Bayer auf Rügen (TV seriál)
1992 Unser Lehrer Doktor Specht (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Dokumentární

2017 Mata Hari - Tanz mit dem Tod (TV film)
2016 Albert a Hermann Göringovi (TV film)

Režijní filmografie

Filmy

2016 Hey Bunny

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Hey Bunny

Producentská filmografie

Filmy

2016 Hey Bunny

Host

TV pořady

1991 DAS! (TV pořad)