foto

Michaela Sprague

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Tenkrát v Hollywoodu
The Luring
2015 Byla to divoká noc
2008 Let's Dance 2

TV seriály

2016 Miliardy (TV seriál)
Naming Rights (S01E02)
2013 Smash (TV seriál)
The Transfer (S02E15)
2012 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
I dojička má lepší osud (S03E09)
Milionový lékař (TV seriál)
Dancing With The Devil (S04E11)

Host

TV pořady

2014 John Oliver: Co týden dal a vzal (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky