foto

Ana Kayne

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 ANYA
Depraved
I'll Be Here for a While
Malé ženy
2018 Cole
2016 A Woman, a Part - vyp.
2015 Beatbox
2014 Saint Janet
2013 The Exit Room
2011 Jiná země
2010 Art House
Beginner, The
2009 Nejistota

TV seriály

2019 The Enemy Within (TV seriál)
Chigorin (E10)
Homecoming (E09)
2017 The Bold Type (TV seriál)
Carry The Weight (S01E10)
Bull (TV seriál)
Free Fall (S01E16)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Návrat (S07E12)
2010 Rozvedený se závazky (TV seriál)
Double Date/Mom (S01E07)
2009 Zachraň mě (TV seriál)
Zippo (S05E20)
French (S05E02)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky