foto

Juana Viale

  • nar. 8.4.1982 (38 let)
    Buenos Aires, Argentina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Camino Sinuoso
2017 Mariel espera
Mas Que Hermanos
Psi
2015 Baires
Tuya
2013 Limbo
Mala
2011 La patria equivocada
2010 Čtvrteční vdovy
2007 Radio Corazón

TV seriály

2018 Edha (TV seriál)
2016 Oběti Stockholmu (TV seriál)
Todo Vuelve (E13)
Todo Perdido (E12)
Purgatorio (E11)
další epizody (12)
2013 Solamente Vos (TV seriál)
2011 Únicos, Los (TV seriál)
2010 Malparida (TV seriál)
2005 Doble vida (TV seriál)
Mujeres asesinas (TV seriál)
Se dice amor (TV seriál)
2004 Sangre fría (TV seriál)
2003 Costumbres argentinas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky