foto

Chizzy Akudolu

  • nar. 7.10.1973 (47 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 County Lines
2009 Politické kruhy
2008 Dustbin Baby (TV film)
2006 Most Unromantic Man in the World, The

TV seriály

2019 Smrt v ráji (TV seriál)
Epizoda 1 (S08E01)
2018 Vraždy ve Stratfordu (TV seriál)
Vzduch nadívaný sliby (S01E08)
2010 Mongrels (TV seriál)
2009 Campus (TV seriál)
Scoop (TV seriál)
2008 Dead Set (TV seriál) - herec, a.z.
Epizoda 5 (E05) - a.z.
Epizoda 4 (E04) - a.z.
Epizoda 3 (E03)
další epizody (5)
2007 Jinx (TV seriál)
Romanovo impérium (TV seriál)
2006 Complete Guide to Parenting, The (TV seriál)
2004 Green Wing (TV seriál)
Stupid (TV seriál)
2002 15 Storeys High (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)

Host

TV pořady

2020 Chef vs Corner Shop (TV pořad) - mod.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky