foto

Eryn Krueger Mekash

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2020 Americká elegie
The Prom
V zajetí
2019 Semper Fi
2017 Cokoli
To the Bone
2016 Wakefield
2014 300: Vzestup říše
Open (TV film)
Stejná srdce (TV film)
2013 Scary Movie 5
Star Trek: Do temnoty
2012 John Carter: Mezi dvěma světy
Velká filmová láska (TV film)
2011 Obhájce
2010 Jonah Hex
Jíst, meditovat, milovat
2009 Je to i můj život
Vyfič!
2008 Maturitní ples
Pretty/Handsome (TV film)
2007 Křižovatka osudu
2006 Alpha Dog
Dirtbags (TV film)
Dopisy z Iwo Jimy
Hlava nehlava
Jesus, Mary and Joey
Vlajky našich otců
Řezník
2005 Mute
2004 Konec snění
2003 Lepší pozdě nežli později
Líbánky
Rent Control (TV film)
2002 Král Škorpión
1999 Sabrina, Down Under (TV film)
Spiknutí
1998 Halloween: H20
Sabrina jede do Říma (TV film)
1997 Annie's Garden
Chlad v srdci
Půlnoc v zahradě dobra a zla
1996 Andělé naděje: Příběh Dorothy Day
Norma Jean a Marilyn (TV film)
Revanš
Rolničky, kam se podíváš
1995 Cizinka
Fanynka číslo jedna
Televizní leč
Vánoční skříňka (TV film)
1993 Down on the Waterfront
1992 Radio Flyer
1990 Gremlins 2
To (TV film)
1988 Lebkouni
1987 Otrokyně z konce vesmíru

TV seriály

2020 Hollywood (TV seriál)
Konec jako z Hollywoodu (E07)
Meg (E06)
Skok (E05)
další epizody (7)
2018 Do temnoty (TV seriál)
Tělo (S01E01)
Pose (TV seriál)
Záchranáři L. A. (TV seriál)
Úplně nové já (S01E10)
V pasti (S01E09)
Karma je mrcha (S01E08)
další epizody (9)
2017 Zlá krev (TV seriál)
Zbytečné nepřátelství (S01E08)
Zavržená (S01E07)
Hororové stařeny (S01E06)
další epizody (7)
2016 American Crime Story (TV seriál)
Jean-Claude Van Johnson (TV seriál)
2015 Scream Queens (TV seriál)
The Final Girl(s) (S01E13)
Dorkus (S01E12)
Black Friday (S01E11)
další epizody (12)
2014 Mixology (TV seriál)
Tom & Maya (E01)
2012 Doteky osudu (TV seriál)
2011 American Horror Story (TV seriál)
2010 Melissa a Joey (TV seriál)
2009 Glee (TV seriál)
2008 Swingtown (TV seriál)
2005 Closer (TV seriál)
2004 The D.A. (TV seriál)
2003 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
1999 Providence (TV seriál)
1996 Raymonda má každý rád (TV seriál)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
1995 Unhappily Ever After (TV seriál)

TV pořady

2013 85. Annual Academy Awards (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
1989 Fórky a vtípky (TV pořad)

Hudební videoklipy

2020 Lady Gaga: 911 (hudební videoklip)

Producentská filmografie

TV seriály

2021 V plamenech (TV seriál)
Difficult Conversations (S02E05)
Friends with Benefits (S02E04)
Hold the Line (S02E03)
další epizody (5)
Záchranáři L. A. (TV seriál)
9-1-1, What's Your Grievance? (S04E04)
Future Tense (S04E03)
Alone Together (S04E02)
další epizody (4)
2020 Hollywood (TV seriál)
Konec jako z Hollywoodu (E07)
Meg (E06)
Skok (E05)
další epizody (7)
Ratchedová (TV seriál)
Mildred a Edmund (S01E08)
Seznam stížností (S01E07)
Paní loutek (S01E06)
další epizody (8)
V plamenech (TV seriál)
Austine, máme problém (S01E10)
Probuzení (S01E09)
Vnitřní démoni (S01E08)
další epizody (10)
Politik (TV seriál)
Volby (S02E07)
Tajemství urny (S02E06)
Poslední šance (S02E04)
další epizody (6)
Záchranáři L. A. (TV seriál)
What's Next? (S03E18)
Powerless (S03E17)
The One That Got Away (S03E16)
další epizody (8)
2019 Politik (TV seriál)
Vídeň (S01E08)
Atentát na Paytona Hobarta: část druhá (S01E07)
Atentát na Paytona Hobarta (S01E06)
další epizody (8)
Záchranáři L. A. (TV seriál)
Christmas Spirit (S03E10)
Fallout (S03E09)
Malfunction (S03E08)
další epizody (18)
American Horror Story (TV seriál)
Final Girl (S09E09)
Rest in Pieces (S09E08)
The Lady in White (S09E07)
další epizody (9)
2018 Záchranáři L. A. (TV seriál)
Merry Ex-Mas (S02E10)
Hen Begins (S02E09)
Buck, Actually (S02E08)
další epizody (20)
American Crime Story (TV seriál)
V pasti (S02E09)
Sladká minulost (S02E08)
Vzestup (S02E07)
další epizody (9)
American Horror Story (TV seriál)
Apocalypse Then (S08E10)
Fire and Reign (S08E09)
Sojourn (S08E08)
další epizody (10)
2017 American Horror Story (TV seriál)
Vrátili jsme Americe její slávu (S07E11)
Charles (Manson) to zařídí (S07E10)
Věrnost až za hrob (S07E09)
další epizody (11)

Host

TV pořady

2011 Kouzla filmových maskérů (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky