foto

Christopher Guest

  • nar. 5.2.1948 (69 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Los Angeles Film Critics Association

Herecká filmografie

Filmy

2009 Noc v muzeu 2
Umění lhát
2006 Nominace na Oscara
2005 Show začíná
2003 Vichřice
2000 Catching Up with Marty DiBergi
Nejlepší show
1999 D.O.A. (TV film)
1998 Malí válečníci
1996 Čekání na Guffmana
1993 Joe Satriani: The Satch Tapes
1992 Pár správných chlapů
1991 Amnesty International's Big 30 (divadelní záznam)
1989 I, Martin Short, Goes Hollywood (TV film)
1988 Nenechavé prsty
1987 Princezna Nevěsta
Toho doktora chci za ženu
1986 Billy Crystal: Don't Get Me Started (TV film)
Malý krámek hrůz
1984 Hraje skupina Spinal Tap
1983 Close Ties (TV film)
1982 Million Dollar Infield (TV film)
Piano for Mrs. Cimino, A (TV film)
1981 Heartbeeps
1980 Haywire (TV film)
Psanci
1979 Poslední slovo
1978 Girlfriends
1977 It Happened One Christmas (TV film)
1976 Billion Dollar Bubble, The
TVTV Show, The (TV film)
1975 Bohatství
1974 Přání smrti
1973 Lemmings
1972 Ukradený diamant
1971 Nemocnice

TV seriály

1992 Simpsonovi (TV seriál)
Otto v akci (S03E22)
1991 Morton & Hayes (TV seriál)
1983 Likely Stories, Vol. 3 (TV seriál)
1979 Blind Ambition (TV seriál)

Dokumentární

2015 Drunk Stoned Brilliant Dead: The Story of the National Lampoon
Live From New York!
2014 Misery Loves Comedy
2007 Live Earth (koncert)
Mr. Warmth: The Don Rickles Project
2006 The 50 Greatest Comedy Films (TV film)
2002 Festival Pass with Chris Gore (TV seriál)
2001 As You Wish: The Story of 'The Princess Bride'
Code of Conduct
2000 Chris Farley: The E! True Hollywood Story (TV film)
1999 Saturday Night Live 25 (TV film)
The Directors (TV seriál)
1998 Celebrity Profile: Jamie Lee Curtis (TV film)
1992 Spinal Tap Reunion: The 25th Anniversary London Sell-Out, A (koncert)
Year and a Half in the Life of Metallica, A
1990 Hard 'N Heavy Volume 8

TV pořady

2004 76. Annual Academy Awards (TV pořad)
1999 Just for Laughs: Montreal Comedy Festival (TV pořad)
1998 The 50th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1989 Arsenio Hall Show, The (TV pořad)
1987 Billy Crystal: Don't Get Me Started - The Lost Minutes (TV pořad)
1985 Martin Short: Concert for the North Americas (TV pořad)
1979 T.V. Show, The (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Hudební videoklipy

1992 Spinal Tap: Break Like the Wind - The Videos (hudební videoklip)

Režijní filmografie

Filmy

2016 Mascots
2007 Thick of It, The (TV film)
2006 Nominace na Oscara
2003 Vichřice
2000 Nejlepší show
1999 D.O.A. (TV film)
1998 Málem hrdinové
1996 Čekání na Guffmana
1989 Velkofilm

TV seriály

2013 Family Tree (TV seriál)
1991 Morton & Hayes (TV seriál)

Skladatelská filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Mascots
2003 Vichřice
2000 Nejlepší show
1996 Čekání na Guffmana
1978 Peeping Times (TV film)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace