foto

Virgílio Castelo

  • nar. 26.2.1953 (68 let)
    Lisboa, Portugalsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 O Ego de Egas (TV film)
Terra Nova
2019 Rapiscimi
2017 O Fim da Inocência
2016 Fósforo Frio
Před ranními červánky
2013 Bairro
Quarta Divisão
2012 Anita Garibaldi (TV film)
O Outro Lado da Mentira (TV film)
2010 A Bela e o Paparazzo
2009 A Esperança Está Onde Menos Se Espera
Duas Mulheres
Star Crossed
2008 A Corte do Norte
Amor de Perdição, Um
2007 Atrás das Nuvens
Call Girl
Corrupção
2005 Škola končí
2003 A Passagem da Noite
2001 Camarate
1992 Vertigem
1989 Pau Preto (TV film)
1988 Meia Noite
1987 O Bobo
1986 Uma Rapariga no Verão
1985 Le Soulier de satin
O Visitante
Saudades para Dona Genciana
1984 Crónica dos Bons Malandros
Vidas
1983 Os Abismos da Meia-Noite
1982 A Vida É Bela?!
1980 O Príncipe com Orelhas de Burro
Passagem ou a Meio Caminho
1975 Lerpar

TV seriály

2021 A Serra (TV seriál)
2020 Terra Nova (TV seriál)
2019 Nazaré (TV seriál)
Teorias da Conspiração (TV seriál)
Terra Brava (TV seriál)
2013 Destinos Cruzados (TV seriál)
O Bairro (TV seriál)
2011 A Família Mata (TV seriál)
2010 Laços de Sangue (TV seriál)
2008 Vila Faia (TV seriál)
2003 Ana E os Sete (TV seriál)
2002 O Olhar da Serpente (TV seriál)
Saber Amar (TV seriál)
2001 Filha do Mar (TV seriál)
Ganância (TV seriál)
2000 Ajuste de Contas (TV seriál)
Super Pai (TV seriál)
1999 Todo o Tempo do Mundo (TV seriál)
1998 Ballet Rose - Vidas Proibidas (TV seriál)
Diário de Maria (TV seriál)
Médico de Família (TV seriál)
1997 A Grande Aposta (TV seriál)
1996 Polícias (TV seriál)
1993 Sozinhos em Casa (TV seriál)
1992 Procura-se (TV seriál)
1989 Mon dernier rêve sera pour vous (TV seriál)
1988 Passerelle (TV seriál)
1987 Humor de Perdição (TV seriál)
1984 Homme de Suez, L' (TV seriál)
1983 Origens (TV seriál)
Secret diplomatique (TV seriál)
1982 Vila Faia (TV seriál)
1980 Retalhos da Vida de um Médico (TV seriál)

Dokumentární

2019 Die Ungewollten – Die Irrfahrt der St. Louis (TV film)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1993 Sozinhos em Casa (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky