foto

Mark Fish

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Messengers
1999 Paging Emma

TV seriály

2007 O.C. (TV seriál)
The Shake Up (S04E14)
2000 Rodina Sopránů (TV seriál)
Přijde chlap k psychiatrovi (S02E01)
Právo a pořádek (TV seriál)
Narcosis (S10E21)
1997 Ghost Stories (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2016 Skandál (TV seriál)
Wild Card (S05E12)
2015 Skandál (TV seriál)
Dog-Whistle Politics (S05E04)
The Testimony of Diego Muñoz (S04E15)
2014 Skandál (TV seriál)
Like Father, Like Daughter (S04E04)
Kiss Kiss Bang Bang (S03E14)
2013 Skandál (TV seriál)
Say Hello to My Little Friend (S03E04)
Seven Fifty-Two (S02E19)
A Criminal, a Whore, an Idiot and a Liar (S02E11)
2012 Skandál (TV seriál)
Beltway Unbuckled (S02E04)
Pomsta (TV seriál)
Žal (S01E21)
Chaos (S01E15)
2011 Off the Map (TV seriál)
The Playboy Club (TV seriál)
2010 Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
Don't Forget to Thank Mr. Zedeck (S03E06)
Flight's at 11:08 (S03E03)
2009 Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
Zbouchnul si svůj doprovod na maturiťák (S02E09)
Správně, nebylo to vtipné (S02E05)
2007 Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
To je jako v rodině (S01E10)
Ona na mě plivla (S01E06)
Úplná výbava na kuželky (S01E05)
další epizody (4)
O.C. (TV seriál)
The Groundhog Day (S04E12)
2006 O.C. (TV seriál)
The Earth Girls Are Easy (S04E08)
The Undertow (S03E18)
2005 The Inside (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky