foto

Pedro Lacerda

  • nar. 4.2.1971 (48 let)
    Lisboa, Portugalsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Quero-te Tanto!
2018 Parque Mayer
Ruth
2017 Peregrinação
2016 Axilas
2014 Os Maias - Cenas da Vida Romântica
2012 Anita Garibaldi (TV film)
Assim assim
Dingo
Linhas de Wellington
2011 Marionetas
2010 Respiro
2007 História Desgraçada
2006 Filme da Treta
Viúva Rica Solteira Não Fica
2004 André Valente
Daqui p'ra alegria
Querença
1997 O Cego que Gritava Luz
1984 Baiano Fantasma, O
1975 Secret Agent, The (TV film)

TV seriály

2019 Nazaré (TV seriál)
Ruth: A Pérola do Índico (TV seriál)
Solteira e Boa Rapariga (TV seriál)
2018 Gigantes (TV seriál)
2017 Inspector Max (TV seriál)
Králova favoritka (TV seriál)
2016 Mata Hari (TV seriál)
Rainha das Flores (TV seriál)
2015 A Única Mulher (TV seriál)
2013 Bem-Vindos a Beirais (TV seriál)
2012 Dancin' Days (TV seriál)
2011 Família Mata, A (TV seriál)
Maternidade (TV seriál)
2010 Laços de Sangue (TV seriál)
2008 Liberdade 21 (TV seriál)
Vila Faia (TV seriál)
2007 Conta-me Como Foi (TV seriál)
2005 Até Amanhã, Camaradas (TV seriál)
2001 Maias, Os (TV seriál)

Dokumentární

2019 Die Ungewollten – Die Irrfahrt der St. Louis (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky