foto

Hendrik Duryn

  • nar. 8.10.1967 (51 let)
    Lipsko, Východní Německo

Biografie

Tento německý herec se narodil 8. října 1967 v německém Lipsku. Zde také vystudoval herectví a muzikál. Má zde také stálé divadelní angažmá na Nové scéně. Hraje především v akčních a romantických filmech. Ovládá bojové umění. U nás je známý především ze serálu KOBRA 11: NASAZENÍ TÝMU 2. Původně se však ucházel o roli v seriálu NA PLNÝ PLYN.

Zde však neuspěl. Producenti si ho však pamatovali a nabídli mu roli policisty Franka Trabbera v již zmiňované Kobře 11. Svoji první větší roli ztvárnil v seriálu, který je u nás známý pod názvem ZAKÁZANÁ LÁSKA. Kromě bojového umění má rád tanec, hru na klavír, cvičení na nářadí a atletiku. Věnuje se také zpěvu. Hraje se skupinou Club ohne Filter.

Ve volném čase rád pořádá různé kulturní akce. K těm v Německu nejznámějším patří Super show bojových umění. Hostoval v seriálu WOLFFŮV REVÍR.

Josef "videofil" Novák

Herecká filmografie

Filmy

2017 Der blinde Fotograf (studentský film)
Sechs Richtige und ich (TV film)
2016 Rockabilly Requiem
2015 Inga Lindström: Osudová výměna (TV film)
Rozmarné jaro: Osudné tajemství (TV film)
2014 Die Sache mit der Wahrheit (TV film)
Mein Lover, sein Vater und ich (TV film)
Meine Frau, ihr Traummann und ich (TV film)
Wir waren Könige
2013 Heiter bis tödlich - Wenckes Verbrecher (TV film)
Láska z Fjordu: V zajetí lásky (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Tödliche Bescherung (TV film)
2012 Familie Windscheidt - Der ganz normale Wahnsinn (TV film)
Für Elise
Tatort - Kinderland (TV film)
2011 Heimatgeschichten - Die Heidekönige (TV film)
Katie Fforde: K čertu s Davidem (TV film)
Nečekané dědictví (TV film)
2010 Cíl: svoboda (TV film)
Láska na Novém Zélandu (TV film)
Osudové setkání (TV film)
Smrtelné odhalení (TV film)
2009 Letní noc (TV film)
Letní šálek čokolády (TV film)
Navzdory osudu (TV film)
Plavba snů: Marrákeš (TV film)
2007 Die Blüten der Sehnsucht (TV film)
Mlha nad zámkem Kilrush (TV film)
Utkaná láska (TV film)
2006 Hammer & Hart (TV film)
Hodná, drsná holka (TV film)
Inga Lindströmová: Mraky nad Sommarholmem
Kde začala láska (TV film)
2004 Polizeiruf 110 - Ein Bild von einem Mörder (TV film)
2003 Na dně propasti (TV film)
Otisk
2002 Místo činu: Mnichov - Vlk v beránčím rouše (TV film)
2001 Lenya - Die größte Kriegerin aller Zeiten (TV film)
Love Letters - Liebe per Nachnahme (TV film)
2000 Polizeiruf 110 - Blutiges Eis (TV film)
T.E.A.M. Berlin - Der Kreuzzug (TV film)
T.E.A.M. Berlin - Der Verrat (TV film)
1998 Männer vom K3 - Tödliches Spiel, Die (TV film)
Tatort - Tanz auf dem Hochseil (TV film)
1987 Vorspiel

TV seriály

2015 Bez hranic (TV seriál)
Enemy of the People (S03E10)
2013 Herzensbrecher - Vater von vier Söhnen (TV seriál)
Der verlorene Sohn (S01E02)
Poslední polda (TV seriál)
Nebezpečná hra (S04E13)
Romeo a Julie (S04E12)
Uschi je v maléru (S04E11)
další epizody (4)
Kobra 11 (TV seriál)
Princezna (S18E04)
2012 Poslední polda (TV seriál)
Odpuštění (S03E13)
2011 Frühling (TV seriál)
Kriminalista (TV seriál)
Dierhagenova poslední vůle (S05E06)
2010 Láska u fjordu (TV seriál)
2009 Der Lehrer (TV seriál)
2007 Plavba snů (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Lilly Schönauer (TV seriál)
Údolí Divokých růží (TV seriál)
2005 Kobra 11 - Nasazení týmu 2 (TV seriál)
Ochrana svědků (S02E06)
Výbušná směs (S02E05)
Autoškola (S02E04)
další epizody (6)
2004 Der Elefant - Mord verjährt nie (TV seriál)
Inga Lindström (TV seriál)
2003 Bewegte Männer (TV seriál)
Einmal Bulle, immer Bulle (TV seriál)
Kobra 11 - Nasazení týmu 2 (TV seriál)
Únos (S01E05)
Očitý svědek (S01E04)
Přeložení za trest (S01E03)
další epizody (5)
2002 Edel a Starcková (TV seriál)
Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Kumpáni (TV seriál)
Powder Park (TV seriál)
Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Rychlost (S05E03)
2000 Utta Danella (TV seriál)
1998 Klaun (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Mezi dvěma kameny (S02E16)
1995 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Verbotene Liebe (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Heimatgeschichten (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 Mario Barth deckt auf! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace