foto

Eva Borušovičová

  • nar. 5.1.1970 (50 let)
    Levice, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2009 Jánošík - Pravdivá historie
2001 Vadí nevadí
1997 Modré z nebe

Divadelní záznam

2018 Štefánik - Slnko v zatmení (divadelní záznam) - divadelní hra

Režijní filmografie

Filmy

2001 Vadí nevadí
2000 Amálka, ja sa zbláznim! (TV film)
1997 Modré z nebe
1996 100 percentne čistá láska (TV film)

Divadelní záznam

2018 Štefánik - Slnko v zatmení (divadelní záznam)

Herecká filmografie

Dokumentární

2014 Fetiše socializmu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce